Sign in to follow this  
E30

Doctor Strange străluceşte în box office-ul internaţional, noul film Madea rămâne numărul unui în SUA

1 post in this topic

Doctor Strange a strâns la debut încasări mai mari decât ale lui Captain America: The Winter Soldier sau ale lui Guardians of the Galaxy


 


769684l-640x400-b-2b64d665.jpg


 


Week-end-ul de Halloween păstrează pe locul întâi o producţie cu eticheta sărbătorii, noul film Madea – Boo! A Madea Halloween – cu 16,7 milioane de dolari încasări, în vreme ce, internaţional, un nou supererou Marvel îşi pune la lucru „farmecele” şi obţine o sumă uluitoare la debut – 86 de milioane de dolari.


 


Variety.com a preluat calculele Disney – compania ce deţine studiourile Marvel – de unde a reieşit că cifrele lansării sunt cu 50% mai mari decât cele ale lui Ant-Man, cu 37% mai mari decât ale lui Guardians of the Galaxy şi cu 23% deasupra încasărilor de început ale lui Captain America: The Winter Soldier.


 


Doctor Strange s-a lansat până acum în 33 de ţări (printre care Marea Britanie, Mexic şi Hong Kong) şi urmează să-şi mărească suma încasărilor după debutul în China, Brazilia, Japonia, Rusia şi America de Nord. Filmul a fost întâmpinat cu recenzii extrem de pozitive, redactorul Variety, Peter Debruge, numind filmul „Cea mai bună producţie Marvel de la Spider-Man 2”.


 

În topul cinci al SUA se mai află a treia adaptare din seria lui Dan Brown, Inferno (locul doi, cu 15 milioane de dolari încasări), urmat de Jack Reachker: Never Go Back (9,5 milioane), The Accountant (8,4 milioane) şi Quija: The Origin of Evil (7 milioane de dolari).


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.