Jump to content
Sign in to follow this  
E30

Doctor Strange străluceşte în box office-ul internaţional, noul film Madea rămâne numărul unui în SUA

Recommended Posts

Doctor Strange a strâns la debut încasări mai mari decât ale lui Captain America: The Winter Soldier sau ale lui Guardians of the Galaxy


 


769684l-640x400-b-2b64d665.jpg


 


Week-end-ul de Halloween păstrează pe locul întâi o producţie cu eticheta sărbătorii, noul film Madea – Boo! A Madea Halloween – cu 16,7 milioane de dolari încasări, în vreme ce, internaţional, un nou supererou Marvel îşi pune la lucru „farmecele” şi obţine o sumă uluitoare la debut – 86 de milioane de dolari.


 


Variety.com a preluat calculele Disney – compania ce deţine studiourile Marvel – de unde a reieşit că cifrele lansării sunt cu 50% mai mari decât cele ale lui Ant-Man, cu 37% mai mari decât ale lui Guardians of the Galaxy şi cu 23% deasupra încasărilor de început ale lui Captain America: The Winter Soldier.


 


Doctor Strange s-a lansat până acum în 33 de ţări (printre care Marea Britanie, Mexic şi Hong Kong) şi urmează să-şi mărească suma încasărilor după debutul în China, Brazilia, Japonia, Rusia şi America de Nord. Filmul a fost întâmpinat cu recenzii extrem de pozitive, redactorul Variety, Peter Debruge, numind filmul „Cea mai bună producţie Marvel de la Spider-Man 2”.


 

În topul cinci al SUA se mai află a treia adaptare din seria lui Dan Brown, Inferno (locul doi, cu 15 milioane de dolari încasări), urmat de Jack Reachker: Never Go Back (9,5 milioane), The Accountant (8,4 milioane) şi Quija: The Origin of Evil (7 milioane de dolari).


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...