Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steaua a susţinut conferinţa de presă oficială înainte de meciul cu Osmanlispor, de joi, din etapa a cincea a grupelor Europa League. Tehnicianul La

Recommended Posts

GogwzO7g.jpg

 

Dupa ce a castigat marca "Fotbal Club Steaua Bucuresti", clubul sportiv militar incearca sa obtina si interdictia ca firma patronata de Becali sa mai poarte acelasi nume si sa fie radiata practic de la Registrul Comertului. In mai, Becali a castigat o prima batalie, dar decizia o va lua Curtea de Apel Bucuresti, scrie StirileProTV.ro

 

Corespondentul ProTV Ovidiu Oanta relateaza ca Becali nu a venit in persoana, dar a trimis un avocat mai special – un fost consilier juridic al clubului sportiv al Armatei. Patronul Stelei mizeaza pe faptul ca acesta ar cunoaste multe dintre secretele privind modul in care a fost preluata echipa de fotbal si marca Steaua.

 

Numele lui Becali nu apare ca asociat sau administrator al firmei "Fotbal Club Steaua Bucuresti". Apar in schimb apropiati de-ai sai – nepoti si cumnati – iar consiliul de administratie este condus de Valeriu Argaseala.

 

Clubul sportiv militar vrea, de asemenea, ca firma si, implicit Becali, sa plateasca despagubiri de peste 36 de milioane de euro pentru ca vreme de un deceniu a utilizat marca Steaua in mod nelegal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...