Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primele imagini filmate la noua bază a Stelei. "Nu e nicio diferenţă între aceasta şi cele de la Inter sau Chelsea"

Recommended Posts

Rn7KyXpg.jpg

 

Baza se află în incinta fostei fabrici Arcom, lângă staţia de metrou IMGB. Dispune de două terenuri cu gazon natural, hotel pentru cantonament, vestiare, sală de recuperare, bazin, saună şi sală de forţă. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 500.000 de euro.

 

"Am fost în multe locuri şi pot să vă spun că nu există nicio diferenţă între această bază şi cele de la Inter sau de la Chelsea", a afirmat reporterul Digi Sport, Paul Andone.

 

Există în continuare planuri pentru dezvoltarea continuă a bazei de pregătire, astfel încât ea să devină cât mai apropiată de cele din Vest, dar şi acum, aşa cum se prezintă, ea este fără îndoială una dintre cele mai moderne din România.

Mihai Stoica dezvăluia zilele trecute, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că din retur atât echipa mare, cât şi echipa secundă se vor pregăti într-o bază modernă.

 

"O să ne prezentăm pe noua noastră bază de la Berceni, unde sper să jucăm şi cu echipa a doua. Sezonul viitor vom avea la echipa secundă ceea ce ne dorim", explica directorul sportiv.

 

Mulţi se gândeau ca mutarea va mai întârzia, însă oficialii Stelei s-au mişcat "nemţeşte". Prima dată, jucătorii vicecampioanei s-au antrenat acolo la începutul lunii noiembrie, înaintea meciului retur cu FC Zurich.

 

"Exilaţi" din Ghencea, roș-albaștrii s-au văzut în ultimii ani nevoiţi să facă naveta între diferite baze, doar pentru antrenament. O perioadă, steliştii s-au pregătit la bazele FRF de la Mogoșoaia sau Buftea, dar și la Clinceni. În ultima perioadă, vicecampioana nu a mai fost nevoită să se mute dintr-un loc în altul, stabilindu-se la Domneşti, însă condiţiile de acolo erau departe de a fi ideale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...