Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

[Prezentare] Tom Clancy’s The Division

Recommended Posts

Poster :The_Division_box.jpg
Numele jocului : Tom Clancy’s The Division
Descriere : The Division apare în New York la trei săptămâni după ce un virus letal a fost lansat de Black Friday, și a măturat la propriu orașul. Unul câte unul serviciile de bază au căzut și haosul s-a instalat în societatea modernă și complexa pe care o știm. Președintele invocă Directiva 51 și The Division, unitați top-secrete și auto-susținute de agenți tactici. Agenții Diviziei sunt antrenați să opereze independent în funcție de tipul de urgență pe care situația îl impune. Când luminile se sting, misiunea lor începe. Într-un univers Tom Clancy plin de realism, jucătorii pot explora străzile familiare lor și reperele lui Big Apple, acum decimat de jafuri și de clanurile ce fac orice le stâ în putință pentru a supraviețui. Din Central Park și până la metrol de la Statuia Libertății, nimeni nu este în siguranță.

Pe scurt ce poti face in acest joc :

Recucerește New York – Alături de prieteni poți să supraviețuiești într-o lume dinamică deschisă concepută pentru co-op unde explorarea și progresia sunt esențiale. Împreună cu alți agenți ai Diviziei, va trebui să reinstitui ordinea și să găsești sursa virsului într-un New York complet schimbat.

O junglă Urbană – New York City este acaparată de grupuri ostile ce profită de criză. Aceștia umblă în grupuri și atacă persoane lipsite de apărare. Luptă împotriva facțiunili Cleaner, ce consideră că virusul poate fi purificat doar prin foc și genocid. De asemenea, facțiunea Rikers, deținuții scăpați de pe insula Rikers se luptă pentru supremația regiunii și instituirea proprilor reguli.

Personalizează-ți și îmbunătățeșteți caracterul așa cum vrei. Crează o sinergie între jucători prin complementarea skillurilor, armelor și echipamentelor.

– Intră în regiunea PVP the Dark Zone, acolo unde în viteza evacuării, armata a lăsat în urmă cele mai bune arme și echipamente. Dar fi atent, în Dark Zone, oricine îți poate fi inamic.

– Motorul grafic Snowdrop va oferi o experiență superbă, sublimă.

Cerinte de sistem :

  • Operating System: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
  • Processor: Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 or better
  • RAM: 6GB
  • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760), AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM or better
  • DirectX: Version 11
  • Hard Drive Space: 40 GB of space available
 

Trailer :

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...