Jump to content
Sign in to follow this  
Shc

[Prezentare] Dead by Daylight

Recommended Posts

9RigTJO.jpg

Numele jocului Dead by Daylight

 

Descriere :Dead by Daylight este un joc indie action horror creat de Behaviour Digital Inc. şi publicat de Starbreeze Studios. În acest joc multiplayer, un killer vânează 4 survivori pe o hartă, iar survivorii încearcă să evadeze pe niște porți. Jocul a fost lansat pe data de 14 iunie 2016, şi este o exclusivitate pentru PC.

 
Întregul joc se axează foarte mult pe simțul auditiv. Atunci când un killer se apropie de un survivor, acesta va auzi niște bătăi de inimă care își vor modfica intensitatea în funcție de cât de apropiat este killerul de survivor. Totodată, un survivor rănit scoate sunete de durere, pe care killerul le poate auzi dacă acesta este în jurul său. Orice interacțiune cu obiectele, de asemenea, are sunete specifice care ajută jucătorii să își planifice următoarea mișcare.
 
Ca survivor, scopul tău principal este să scapi din rundă pe una dintre cele 2 porţi metalice. Pentru a putea activa panourile de control ale porţilor, survivorii trebuie să repare un număr minim de 5 generatoare poziţionate aleatoriu pe hartă.
 
Numărul total de generatoare este de 7, cele două extra generatoare oferind puncte bonus.
 
Pe lângă metoda clasică de scăpare, survivorii au ca alternativă o trapă secretă poziţionată de fiecare dată aleatoriu pe hartă. Trapa poate fi deschisă în cazul în care pe hartă a rămas un singur survivor împotriva killerului, şi minim 2 generatoare sunt reparate.
 
De asemenea, trapa poate fi deschisă şi cu ajutorului unui Skeleton Key.
 
Scopul principal al killerului este acela de a elimina survivorii.
 
Pentru a elimina survivorii, killerul poate folosi două metode. Cea mai utilizată metodă este de a-i plasa în meat hook-urile prezente pe hartă, oferind entităţii spiritele acestora, în cazul în care nu sunt salvaţi de către ceilalţi survivori.
 
Totodată, killerii pot deţine anumite beneficii (offerings) ce le pot permite să omoare direct survivorii ce sunt puşi la pământ.
 
Mecanismul pip-urilor
 
Există 4 categorii din care poți strânge bloodpoints (Objectives, Survival, Altruism și Boldness) pentru un pip și fiecare are o limită bine definită;
Într-o rundă poți acumula un număr nelimitat de bloodpoints, însă poți dobândi maxim 2 pip-uri, odată ce treci de limita de 20.000 bloodpoints;
Acumularea a peste 10.000 de bloodpoints îți va oferi un pip;
Acumularea unui număr ătre 7.000 și 10.000 de bloodpoints va duce la stagnarea ta (nu vei câștiga și nu vei pierde nici un pip);
Acumularea de mai puțin de 7.000 de bloodpoints va duce la penalizarea jucătorului, respectiv pierderea unui pip (cu posibilitate de ”derank”).
 
 
Bloodweb
 
 
Bloodweb-ul reprezintă oarecum skill tree-ul din joc. Acesta devine din ce în ce mai diversificat cu fiecare nivel pe care personajul îl dobândește. Nivelul
unui personaj este diferit de rank-ul individual al jucătorului!
Pentru a avansa în Bloodweb, jucătorul trebuie să achiziționeze cu Bloodpoints diverse iteme, add-on-uri, offerings sau perks. Bloodweb-ul are noduri interconectate, astfel încât pentru a putea ajunge de la un nod la altul, trebuie deschis mai întâi primul nod din linie. Costul fiecărui nod diferă în funcție de raritate și, de obicei, cele aflate în colțuri sunt cele mai rare și mai scumpe.
Complexitatea Bloodweb-ului crește odată cu nivelul personajului. Nivelul maxim pe care îl poate atinge un personaj este 50.
De menționat și de reținut ar fi faptul că, de la un anumit nivel, o entitate va apărea în Bloodweb și va închide anumite noduri în funcție de direcția parcursă de fiecare jucător.
 
Mecanismul Bloodweb-ului                                                                               mDZ4foQ.jpg
Există câte un Bloodweb pentru fiecare personaj;
Aspectul Bloodweb-ului este generat aleatoriu;
Pentru level up și un Bloodweb mai diversificat, jucătorii trebuie să cumpere noduri cu Bloodpoints;
Cu cât nivelul este mai mare, cu atât șansele pentru noduri mai rare cresc;
Perk-urile din Bloodweb sunt permanente; copy/paste   
Cerinte de sistem :
bxySNh6.png -> click pentru HD
 
Edited by Shc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...