Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Becali a anunţat că îl ia pe Gnohere, Dinamo i-a stabilit preţul. "Când va intra în gura lui Gigi...mamă, mamă!"

Recommended Posts

S46dFfig.jpg

 

Harlem Gnohere nu a jucat aseară, contra Stelei, fiind accidentat. Atacantul francez, al cărui contract cu Dinamo expiră în vară, nu vrea să îşi pună semnătura pe o nouă înţelegere cu gruparea din Ştefan cel Mare, lucru dezvăluit de managerul general, Adrian Mutu.

 

Gigi Becali a anunţat ieri că Gnohere va fi unul dintre jucătorii care vor ajunge la Steaua în această iarnă, iar tehnicianul "câinilor", Ioan Andone, speră ca gruparea alb-roşie să obţină o jumătate de milion de euro în schimbul unui transfer imediat al "Bizonului".

 

"Eu în locul domnului Negoiţă aş cere 500.000 de euro celor de la Steaua pentru Gnohere. A fost la început de campionat, 6 etape. Dacă el voia şi era cu sufletul aici, Bizonul avea vreo 15 goluri. De aceea l-am adus şi pe Adam, voiam să joc cu doi atacanţi.

 

Dacă lui Gnohere i-a stat capul în altă parte...el e jucătorul nostru până în vară. Dacă jucătorul nu vrea să stea, nici nu-l poţi obliga. Lasă-l să plece. Când o intra în gura lui Gigi, mamă, mamă...vă speriaţi! Tade 2 va fi. Depinde şi ce sistem va folosi Reghe acum. Un tandem Alibec-Gnohere mai greu văd", a declarat Ioan Andone.

 

Adrian Mutu a precizat că speră ca în această iarnă Dinamo să achiziţioneze trei jucători buni. "Sper să am posibilitatea de a aduce maxim trei jucători la echipă cu calitate foarte bună. Vorbim mâine dimineaţă şi după aceea o să încerc să îi aduc antrenorului ceea ce doreşte", a adăugat Mutu, menţionând că Harlem Gnohere nu vrea să îşi prelungească contractul, valabil până în vară.

”Jucătorii pe care îi iau acum, îi iau ca să fac bani cu ei. Morais o să fie la Steaua, Bizonul o să fie la Steaua, Budescu o să fie la Steaua” - Gigi Becali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...