Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Dinamo își măsoară forțele cu o fostă adversară a Stelei din Europa. Programul cantonamentului din Spania.

Recommended Posts

Guest wLLy

dinamo-9.jpg


 


Dinamo va avea, după Sărbătorile de iarnă, două cantonamente, în cadrul cărora bucureștenii și-au perfectat deja câteva meciuri amicale, având parte de o serie de adversari puternici.


 


 


Astfel, echipa din Ștefan cel Mare și-a perfectat deja patru amicale pentru cel de-al doilea cantonament, de la Marbella (15-29 ianuarie): Tianjin Teda, Eintracht Braunschweig, FC Zurich (fosta adversară a Stelei din EL) și Videoton sunt cele patru echipe pe care le vor întâlni ”câinii”, anunță Gazeta.


 


Primul cantonament va avea loc în Bahrain în perioada 7-15 ianuarie și Ionel Dănciulescu a anunțat că lotul pentru este deja definitivat, iar din el vor lipsi 5 nume, printre care și Janeczek.


 


 


Deşi oficialul dinamovist a evitat să ofere mai multe amănunte, sursele Digi Sport au aflat că ceilalţi jucători care vor pleca în această iarnă sunt Ionuţ Şerban (românul la care s-a referit Dănciulescu), Alberto Cobrea, Laurențiu Corbu şi Harlem Gnohere. Acesta din urmă este dorit la Steaua şi se află în ultimele 6 luni de contract.


 


Sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...