Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Străinii se simt ca acasă la Dinamo: "Dăm totul pentru a ajunge în finală în orice competiție"

Recommended Posts

Guest wLLy

786017-may-mahlangu1.jpg


 


Dinamo a adus mai mulţi jucători străini la începutul campionatului iar Ioan Andone s-a bazat pe fiecare, cu excepţia lui Bernhard Janeczek, care nu s-a adaptat şi nu a bifat niciun minut în tricoul roș-albilor.


 


 


Cel mai folosit străin în meciurile din campionat a fost bosniacul Busuladzic, prezent în 20 de partide, urmat de Romera, care a jucat în 18 meciuri. Adam Nemec şi May Mahlangu au intrat mai greu în angrenajul echipei, dar au terminat anul ca titulari. Ambii au marcat împotriva Stelei: slovacul a punctat în victoria cu 3-1 din campionat, iar sud-africanul în succesul cu 4-1 din Cupa Ligii.


 


"Încercăm cât mai mult posibil, dăm totul pentru a ajunge în finală în orice competiţie şi vom vedea ce va fi", este ambiția lui Nemec.


 


 


"Nu putem să prezicem ce se va întâmpla la anul, singurul lucru pe care putem să-l facem e să ne concentrăm pe fiecare meci pe care îl jucăm. E visul tuturor să câştigăm ceva, vom trage tare pentru asta", își propune May Mahlangu.


 


Şi italianul adus de Adrian Mutu, Luca Ceccarelli, se simte excelent la Dinamo şi are planuri mari pentru viitor. "Mă simt bine şi sper să mai rămân 2, 3 ani. Vreau acum, pe final de carieră, să joc în cupele europene. Depinde doar de noi să ajungem acolo".Ceccarelli a strâns 6 meciuri la Dinamo, în toate competiţiile.


 


 


sursa: digisport


 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...