Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Cristiano Ronaldo nu se simte bine în ianuarie. Cea mai slabă lună a sa la Real Madrid

Recommended Posts

Guest wLLy

cristiano-ronaldo-real-madrid.jpg


 


Una dintre explicațiile scăderii de formă a lui Real Madrid, învinsă în ultimele două meciuri după o serie invincibilă de 40 de partide în toate competițiile, poate fi forma slabă a lui Cristiano Ronaldo din ianuarie.


 


 


Prima lună a anului nu este preferata starului portughez. De la sosirea pe Bernabeu, din 2009, luna ianuarie a fost, cu o singură excepție, cea mai slabă lună din an pentru Ronaldo.


 


Lusitanul are o medie de 1,03 goluri pe meci în tricoul lui Real Madrid (382 de reușite în 370 de partide), însă cifrele sale scad în ianuarie, unde media sa de goluri este de 0.6. Excepție face anul 2013, atunci când a marcat 1,4 goluri pe joc.


 


 


Cristiano Ronaldo are 18 goluri în 22 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile, o medie de 0,81 reușite pe joc. Este al doilea cel mai slab sezon al cvadruplului câștigător al "Balonului de Aur" în tricoul lui Real Madrid, în acest punct al stagiunii.


 


Doar în primul sezon de la transferul la madrileni, 2009-2010, portughezul avea o medie de goluri mai mică, 0,76 (13 goluri în 17 meciuri în aceeași perioadă a sezonului).


 


Real Madrid a fost învinsă duminică, la Sevilla, 1-2, în campionat, și de Celta Vigo, pe Bernabeu, tot 1-2, miercuri, în turul sferturilor Cupei Spaniei.


Cristiano Ronaldo a fost printre cei mai contestați jucători din echipa lui Zinedine Zidane după eșecul din Cupă, contra galicienilor.


 


 


 


 


sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...