Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Steaua - Wisla Cracovia 3-4. Roş-albaştrii au pierdut după ce au condus cu 3-1. "Dublă" Alibec

Recommended Posts

Guest wLLy

735609_735609_SITE_steaua-wisla_m91g_310


 


Steaua s-a făcut de râs, în ultimul meci amical disputat în Antalya. Roş-albaştrii au condus cu 3-1 în faţa Wislei Cracovia, locul 10 din Polonia, dar a primit două goluri în ultimele 3 minute şi a pierdut ruşinos, scor 3-4.


 


Laurenţiu Reghecampf a început şi partida contra polonezilor cu echipa care probabil va fi pe teren şi la primul joc oficial din 2017, cu CFR Cluj, duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Un prim 11 în care s-au regăsit atât Alibec, cât şi Gnohere, dar şi Mihai Bălaşa, folosit ca fundaş dreapta.


După ce Wisla a avut un gol anulat în minutul 14, pentru fault în atac, Tamaş a deschis scorul patru minute mai târziu, cu un şut de la aproximativ 25 de metri, din lovitură liberă. Avantajul roş-albaştrilor a durat doar şase minute, pentru că Zaluska a egalat după o acţiune personală.


 


Reghecampf l-a pierdut pe Gnohere, accidentat în minutul 19 şi înlocuit de Achim în minutul 25. Fără fostul dinamovist pe teren, Alibec a fost protagonistul finalului de repriză. Mai întâi a ratat intenţionat o lovitură de la 11 metri, contestată vehement de polonezi, apoi a înscris pentru 2-1, cu un şut din interiorul careului.


Atacantul adus de la Astra Giurgiu a făcut "dubla" în minutul 53, când l-a executat pe portarul advers cu o "scăriţă", după o verticalizare a lui Achim. Steaua părea scăpată în câştigătoare, astfel că Reghecampf a decis să-l trimită pe teren şi pe Florin Tănase, care şi-a făcut astfel revenirea după grava accidentare suferită la genunchi.


Fostul jucător de la Viitorul l-a înlocuit pe De Amorim în minutul 70, dar nu s-a putut bucura de întoarcerea pe gazon. La doar două minute de la intrarea sa, Wisla a redus din diferenţă, prin Denis Popovic, la capătul unei acţiuni frumoase.


Finalul a fost de coşmar pentru vicecampioana României. În minutul 89, Brozek a profitat de relaxarea din apărarea Stelei şi a marcat din apropiere pentru 3-3, iar în prelungiri, Maleki a adus victoria polonezilor, tot în urma unei faze la care fundaşii roş-albaştrilor au fost neatenţi. 


 


Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text-Steaua-Wisla-Cracovia-16-30


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...