Sign in to follow this  
absolutep0wer

Jocuri ca la aparate gratis

2 posts in this topic

Sunt foarte draguteΒ  aceste aparate pe care le poti gasi chiar si pe strada, ori chiar si in acele cazinouri, dar sunt periculoase. De ce cred eu ca sunt periculoase? Pentru ca in marea lor majoritate a cazurilor, clientii acestor jocuri nu castiga nici un leu ca sa zic asa. Si asta pentru ca ele asa sunt programate sa pierzi, sa dea un anumit procent din castiguri, dar nu cat ar trebui, la cat sunt setate ele pentru ca patronii sa castiga, asa ca orice ai face tu ca sa castigi, mari sanse de castig nu prea exista ca sa vorbime pe drepte. Intr-adevar aceste masinute dau dependenta cum se zice, dar cea mai buna alternativa sunt masinutele de poker sau de fructe pe care le gasesti pe net si care sunt absolute gratuite

Eu ma joc mereu jocuri ca la aparate gratis, am gasit un site foarte tare care se numeste freeslots77 si are si o versiune in limba romana si de aia imi place si mai mult. Ceea ce imi place foarte mult la acest website este faptul ca ma pot juca pana ma plictisesc si nu pierd nici un ban. Daca vreau sa ma joc pe bani, pot gasi si acest tip de jocuri ca la pacanele, dar eu va recomand sa va jucati doar pentru distractie, nu pentru bani. Mai bine sa ne distram gratis decat sa ne para rau dupa aceea ca am pierdut toti banii pe care ii avem. Ca sa revenim la subiectul nostru de discutie, eu nu inteleg cum multi oameni care isi baga toti banii munciti intr-o luna, iar apoi bineinteles sa regrete enorm ca au facut treaba asta.

Un foarte simpatic joc care imi place extrem de mult, de pacanele ca la aparate bineinteles este jocul de pacanele King of Slots sau de asemenea jocul ca la aparate Big Bang. Sunt super tari, imi plac aceste jocuri de la freeslots pentru ca sunt free si distractive si ma pot juca la nesfarsit fara grija ca imi voi pierde banii. Un alt joc care imi place extrem de mult este Dam Rich pe care il poti vedea mai jos si alte jocuri distractive.

dam-rich-260x170.jpgking-of-slots-260x170.jpgking-tiger-260x170.jpg

Printre cele mai jucate si distractive jocuri de pe acest site se numara jocul Book of Ra, de asemenea Versailles Gold, sau Hot Target, ori Flamingo Hot, de asemenea Showgirls, si Ultra hot,ori Book of Egypt si Fruits Kingdom.

Toata ziua imi place sa ma joc poker ca la aparate pe aceste satiruti simpatice si gratuite la care nu trebuie sa dai nici un ban atunci cand te joci. Jocul pe aceste saituri de cazino online este super tare pentru ca te joci gratuit sau chiar si pe bani daca ai curaj. Eu in general ma joc jocuri calumea de poker, sau ma mai joc jocuri de blackjack ori jocuri de ruleta pentru ca imi plac foarte mult, la nebunie chiar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic vechi

UYT3lZ8.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.