Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Furtuna face ravagii în Spania! Și stadionul celor de la Celta a fost avariat. Se va juca meciul cu Real?

Recommended Posts

Guest wLLy

Celta-Vigo281112a1.jpg


 


”Estadio de Bailados”, arena din Vigo, pe care Celta urmează să o întâlnească pe Real Madrid, meci programat duminică, 5 februarie, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, a fost afectată de vântul puternic din regiune. O parte a acoperişului unei tribune a fost luată de vânt iar organizatorii se tem ca acest meci să nu aibă aceeași soartă ca Deportivo - Betis.


 


 


Poliţiştii şi pompierii s-au deplasat de urgenţă la stadion, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar nu au putut interveni deoarece vântul era încă puternic, susțin jurnaliștii de la ”AS”. 


 


”În principiu, dacă situaţia nu se va înrăutăţi, nu există riscul amânării partidei dintre Celta şi Real, deşi există temeri că vântul ar putea provoca daune mult mai mari”, au notat spaniolii.


 


Acoperişul rămas fără o porţiune este cel aflat deasupra zonei în care stau de obicei fanii echipei oaspete, așteptați în număr de 30 la acest meci. 


 


Furtuna nu a produs pagube doar la nivelul tribunelor, ci și la cel al gazonului. O parte a terenului este îmbibată serios cu apă, dar prognoza meteo spune că duminică vremea se va îmbunătăți. 


 


Vineri, o altă partidă din La Liga, Deportivo La Coruna - Betis Sevilla, între echipele românilor Florin Andone şi Alin Toşca, a fost amânată din cauza vântului puternic care a făcut ca părţi ale acoperişului de pe El Riazor să cadă pe teren.


 


Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Furtuna+face+ravagii+in+Spania+Si+meciul+Realului+este+in+perico


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...