Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

"Muntele" de bani care l-a făcut pe Diego Costa să cedeze ofertei chinezilor cu care a bătut palma!

Recommended Posts

Guest wLLy

001ec94a1d8b156e547d28.jpg


 


Internaţionalul spaniol Diego Costa a semnat un precontract cu un club din campionatul de fotbal al Chinei, unde urmează să evolueze din vară.


 


Potrivit postului de radio Cadena Ser, fotbalistul de origine braziliană a acceptat salariul de 30 milioane euro pe an, ceea ce îl va transforma într-unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii.


 


Diego Costa a fost aproape de un transfer în China chiar din această iarnă, însă oferta înaintată de echipa Tianjin Quanjian a fost refuzată de oficialii lui Chelsea.


 


 


Cluburile din campionatul chinez au reuşit să atragă, în ultima perioadă, numeroşi jucători de top din fotbalul internaţional, printre care argentinianul Carlos Tevez sau brazilienii Oscar, Hulk şi Ramires, remuneraţi cu sume impresionante.


 


Diego Costa vine după un conflict cu managerul lui Chelsea, Antonio Conte, care l-a lăsat în afara lotului la meciul cu Leicester.


 


Atacantul spaniol de origine braziliană a fost amendat cu 100.000 de euro după o ceartă cu preparatorul fizic Julio Tous din cauza unei accidentări, care a dus la excluderea sa din lot şi absenţa timp de trei zile de la şedinţele de pregătire.


 


Chinezii sunt dispuşi să plătească 90 de milioane de euro pentru transfer. Actuala înțelegere a lui Diego Costa cu Chelsea expiră în vara anului 2019. Fotbalistul a ajuns pe Stamford Bridge în urmă cu două sezoane și jumătate, după ce londonezii le-au achitat celor de la Atletico Madrid 38 de milioane de euro.


 


Atacantul în vârstă de 28 de ani e golgeterul sezonului în Premier League, cu 15 reuşite în 21 meciuri, la egalitate cu Alexis Sanchez.


 


 


Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Premier+League/Diego-Costa-a-semnat-un-precontract-cu-un-club-chinez-Va-ajunge+


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...