Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Dănciulescu: "În mare parte ne-am înţeles cu Bumba. Va fi prezentat zilele viitoare!"

Recommended Posts

Guest wLLy

58937d6084919.4.0-50-2448-1354.jpeg


 


Directorul sportiv al clubului de fotbal Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a ajuns în mare parte la un acord pentru transferul mijlocaşului ofensiv Claudiu Bumba (23 de ani), precizând că prezentarea oficială a acestuia va avea loc în zilele următoare. 


 


 


"În mare parte ne-am înţeles cu Bumba, dar până nu sunt actele semnate nu vrem să riscăm nimic. Dar cu siguranţă va fi şi el prezentat în zilele următoare. Deci în mare parte suntem înţeleşi cu el. Sperăm să fie cât mai multe prezentări de jucători. Vor mai veni jucători foarte buni, o să vedeţi. Încercăm să transferăm fotbalişti care să aducă un plus de calitate la Dinamo", a adăugat Dănciulescu. 


 


 


 


Mijlocaşul s-a înţeles de aseară cu Dinamo, iar dimineață s-a prezentat la vizita medicală, ultimul pas înainte de prezentarea oficială în tricoul "câinilor roșii". A mers la INMS odată cu juniorii dinamoviști.


 


Bumba (23 de ani) este al doilea transfer al iernii la Dinamo, după iordanianul Tha'er Bawab, care a semnat marți, când a efectuat și vizita medicală.


 


Contractul tânărului mijlocaș ofensiv român se întinde pe 3 ani și jumătate. Bumba va primi un salariu de 6.500 de euro pe lună, plus bonusuri.


 


În vârstă de 23 de ani, fotbalistul născut la Baia Mare a evoluat pentru reprezentativele de tineret ale României și a jucat un singur meci la echipa de seniori: în 2012, cu Turkmenistan.


 


Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Danciulescu+In+mare+parte+ne-am+inteles+cu+Bumba+Va+fi+prezentat


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...