Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Obiectivul pe care i l-a trasat Andone lui Bawab. "Dacă nu, gata la vară"

Recommended Posts

Guest wLLy

793007-bawab-fcdinamo.jpg


 


Tha'er Bawab este ultimul transfer al lui Dinamo, dar Ioan Andone i-a trasat un obiectiv îndrăzneţ atacantului de 31 de ani: 10 goluri în campionat. În caz contrar, va pleca, anunţă în glumă "Fălcosul".


 


 


"L-am primit, dar acum e momentul să îşi facă şi el treaba. Asta însemnă cel puţin 10 goluri. Trebuie să îi înlocuim pe cei plecaţi. Dacă nu, gata la vară. 10 goluri numai în campionat. Cu totul, trebuie să fie 15", a spus Andone, la conferinţa de presă.


 


"Sunt mulţumit şi bucuros. În prima zi când am ajuns aici şi am văzut ce înseamnă Dinamo. Sunt sigur că am ales bine. Sunt sigur că voi demostra că merit. Nu sunt încă la 100%, dar sper ca medicii să mă ajut să revin", a spus Bawab, la conferinţa de presă.


 


 


142 de partide în prima ligă din România a adunat Al Bawab la Gloria Bistrița (7), Gaz Metan Mediaș (83), CS U Craiova (44) și FCSB (8). A marcat 37 de goluri în Liga 1 Orange pentru Gaz Metan Mediaș (24), CS U Craiova (12) și FCSB (1).


 


5 goluri a marcat Al Bawab pentru echipa națională a Iordaniei în 23 de meciuri. Al Bawab a jucat în acest an pentru prima reprezentativă în partida amicală cu Georgia, 1-0 pentru Iordania, disputată săptămâna trecută la Dubai.


 


6 jocuri a evoluat Al Bawab în Europa League, la Gaz Metan Mediaș, pentru care a marcat două goluri în ambele partide cu Mainz, din 2011.


2 goluri în 7 meciuri a marcat Al Bawab în prima parte a acestui sezon competițional pentru Umm Salal SC (Qatar).


 


8 este numărul cu care Al Bawab va evolua la FC Dinamo București


 


Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Obiectivul-pe-care-i-l-a-trasat-Andone-lui-Bawab-Daca-nu-gata


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...