Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Steaua a luat un practicant al jocului de fotbal, nu un fotbalist". Dinu, convins că Dinamo îşi va reveni

Recommended Posts

lvJdnEB.jpg

 

Cornel Dinu a vorbit în direct la Digi Sport despre situaţia din Ştefan cel Mare. "Procurorul" este de părere că lotul lui Dinamo este unul puternic, doar plecarea lui Lazăr fiind cu adevărat o pierdere. Totodată, fosta glorie a "alb-roşilor" a ţinut să trimită săgeţi către Gnohere.

 

<Bizonul> Stelei nu e regretat de nimeni în Ştefan cel Mare, atacantul fiind criticat de mai multe persoane apropiate clubului. Ultimul pe listă este Dinu, care este de părere că şi oficialii roş-albaştrilor au conştientizat că nu au făcut cea mai fericită alegere.

 

"În ciuda discuțiilor care s-au făcut și Mutu și Andone au spus că au cel mai bun lot și mai bun decât cel din vară. Sunt de acord. Deși au pierdut doi jucători și un practicant al jocului de fotbal, Gnohere. Dacă a înțeles și Gigi Becali și a zis că le dă celor de la Dinamo 100.000 să-l ia înapoi, e clar...El glumește, dar glumește prin multe achiziții care se fac și acolo. Dinamo seamănă cu Steaua. E echipa care nu a reușit să aibă o formulă de joc. Mă refer la componența formației de bază și la o așezare dinamică eficientă. Și Steaua are cam aceleași năravuri", a spus Dinu la Digi Sport.

 

Contra este aşteptat astăzi să semneze cu Dinamo, după ce clubul şi Andone s-au despărţit aseară pe cale amiabilă. Dinu crede că viitorul antrenor are toate datele necesare pentru a face performanţă, chiar dacă unele voci vorbeau despre subţirimea lotului şi lipsa de inspiraţie în materie de transferuri.

 

"Are capacitatea să facă o echipă competitivă chiar dacă i-a pierdut pe Rotariu și Lazăr. O pierdere este doar Lazăr și lotul lui Dinamo poate suplini această pierdere. Se poate face o echipă eficientă, dacă încerci să pui în valoare calitățile reale ale jucătorilor. Dinamo are jucători care să ducă mingea pe benzi și să trimită de acolo centrări de valoare, cum aveam noi în 70 cu Dudu Georgescu. Așa trebuie jucat și cu Nemec", a mai spsu fostul selecţioner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...