Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Pasele lui Stanciu l-au ajutat pe Acheampong să prindă "Echipa etapei" în Europa League

Recommended Posts

vd5jCxk.jpg

 

Atacanţii Edin Dzeko (AS Roma) şi Zlatan Ibrahimovic (Manchester United), care au reuşit triple în meciurile de joi din turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League, fac parte din echipa ideală a acestei faza a competiţiei, alcătuită de UEFA. Acolo se află și Frank Achaempong, coleg cu Stanciu și Chpiciu la Anderlecht.

 

Edin Dzeko a punctat de trei ori în victoria din deplasare cu Villarreal (4-0). Bosniacul a devenit cel mai bun marcator în actuala ediţie a competiţiei, cu opt goluri.

 

Ibrahimovic a izbutit joi primul lui hat-trick pentru Manchester United şi a ajuns la 17 goluri înscrise în 14 meciuri contra lui Saint-Etienne. United a dispus pe Old Trafford cu 3-0 de echipa franceză.

 

Iată formaţia ideală alcătuită de UEFA: Andre Onana (Ajax) -Timofei Kalaciov (Rostov), Numan Curuksu, Benedikt Howedes (Schalke 04) - Lucas Tousart (Olympique Lyon), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Danijel Milicevic (Gent), Frank Acheampong (Anderlecht Bruxelles) - Edin Dzeko (AS Roma), Zlatan Ibrahimovic (Manchester United), Alexandre Lacazette (Olympique Lyon).

 

keEdqbL.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...