Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Zidane l-a pierdut pe Ramos pentru meciul cu Espanyol, dar l-ar putea folosi pe Bale

Recommended Posts

IstUztN.jpg

 

Veste proastă primită de antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, înaintea meciului cu Espanyol Barcelona, care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

Căpitanul liderului din La Liga, Sergio Ramos, s-a accidentat în partida cu Napoli, din Liga Campionilor, şi nu va putea evolua contra catalanilor.

 

Fundaşul de 30 de ani s-a lovit la şold în duelul cu italienii şi nu s-a antrenat deloc vineri, astfel că Zidane nu se va putea baza pe el în partida din weekend.

 

Danilo şi Fabio Coentrao sunt de asemenea indisponibili din cauza problemelor medicale.

 

Totuşi, tehnicianul francez a primit şi veşti bune din partea staff-ului medical. Gareth Bale a participat fără probleme la întreaga şedinţă de pregătire şi are şanse mari să revină pe teren, contra lui Espanyol, putând primi câteva minute dacă rezultatul o va permite.

 

Bale s-a accidentat la tendonul gleznei drepte în partida cu Sporting Lisabona, din Liga Campionilor, de pe 22 noiembrie.

 

Galezul s-a operat pe 29 noiembrie, la Londra, iar doctorii au anunţat o perioadă de absenţă cuprinsă între trei şi patru luni. Gareth Bale e pe cale să revină însă pe teren după numai două luni şi jumătate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surs : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...