Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Reghe spune că el e șeful la Steaua. ”Eu fac primul 11!” Ce a spus de Pintilii

Recommended Posts

ZA4mcTs.jpg

 

Laurențiu Reghecampf (41 de ani) n-a ezitat să-i transmită un mesaj de la distanță lui Gigi Becali legat de primul 11 al Stelei. Tehnicianul a spus că-l respectă foarte mult pe patron, a recunoscut că cei doi stau de vorbă foarte des, dar că decizia ultimă legată de echipă îi aparține.

 

”Să fie foarte clar! 11-le care intră pe teren îl fac numai eu. Aici e vorba de respect. E adevărat că discut zi de zi cu patronul, este datoria mea să-i spun ce facem la antrenamente. Nu vreau să mă cert cu patronul, de aceea am și spus că nu mai vreau să ies mult în public, pentru că vreau mai mult să mă concentrez pe ce am de făcut la echipă.

 

Cred eu că este jenant față de cel care face astfel de declarații. Eu știu că dintr-o confruntare de la distanță are de câștigat un singur om și anume el, pentru că este patronul echipei, eu nu mă confrunt și nu răspund la ce vă spune dumneavoastră Gigi Becali.

 

Dar, pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei și așa va rămâne cât timp va fi sănătos și va juca la această echipă”, a spus Reghe, la conferința de presă de dinaintea partidei de la Severin, cu CS U Craiova.

 

Reghe nu este de acord nici cu dezvăluirile pe care Becali le face asupra formulei de start, în direct la televiziune.

 

”Ce se va întâmpla, ce va face patronul echipei, știe foarte bine că noi, în afară de prietenie, care este corectă și cinstită, avem un obievtiv comun, câștigarea campionatului. Nu vreau să am o confruntare cu patronul, dar astea sunt părerile mele și asta i-am și transmis. 

 

Cum i-am transmis și legat de faptul că mereu dezvăluie echipa la televizor. Asta este o problemă, fiind un dezavantaj pentru noi. Adversarul află echipa înainte de meci, poate chiar cu câteva zile, iar adversarul poate antrena pe măsură. I-am explicat asta, numai că nu-i pot interzice să mai vorbească la TV”, a mai spus Reghe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...