Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Hagi, mesaj direct către Becali în ”războiul Steaua”: ”Ori le dai o sumă de bani, ori te retragi!”

Recommended Posts

CPWvBi2.jpg

 

Gică Hagi, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, a vorbit, printre altele, și despre războiul, ce pare interminabil, dintre Steaua și Armată.

 

”Steaua rămâne Steaua și trebuie să meargă în continuare! Gigi, dacă e ceva de dat și cred că e ceva de dat, nu am detalii, dar am văzut pe la televizor că s-a dat un verdict în acel proces, în urma căruia s-a decis că nu-ți aparține în totalitate sigla și tradiția. Acele lucruri valorează marketing șibani din bilete. Dar, nu reprezintă rezultate sau cumpărat de jucători.

 

El a făcut o muncă extraordinară 12 ani, a întreținut numele Stelei la nivelul cel mai mare, cu jucătorii care au fost, Dică și toate generațiile acelei perioade, antrenori, toți au întreținut brandul Steaua. Inclusiv el (n.r. - Becali) a adăugat foarte mult la acel nume. Chiar dacă Steaua devenise un nume dinainte de ’90, el a existat. 

 

Eu, dacă i-aș cere lui, i-aș cere să facă un parteneriat cu Armata pe baza căruia să se ofere o anumită sumă de bani, pentru a avea totul. Dacă nu mai vrea să continue, atunci să spună: ’mulțumesc!, a fost o onoare pentru mine să conduc Steaua timp de 12 ani, luați-o!’. Altfel, se distruge un brand, cel mai mare, care a reprezentat România la cel mai înalt nivel.

 

Nu poți face lucrurile cu sila, nu poți impune un lucru. Steaua aparține tuturor, Dinamo aparține tuturor, fotbalul aparține tuturor, când vezi că lumea nu mai vrea să fii, du-te și asta e. Sau, dacă vrei să rămâi, du-te și stai de vorbă și vezi ce e de plată”, a spus Hagi, la ”Matinal”.

 

”Regele” a mai completat faptul că nu e bine să apară două echipe ”Steaua” și a apreciat și contribuția pe care Becali a avut-o de-a lungul timpului la evoluția roș-albaștrilor.

 

”Nu e bine să apară altă echipă. Ei au funcționat la Registrul Comerțului, în Europa, au fost niște acorduri. Am împărțit și inima Stelei. La mijloc cade brandul, care nu e făcut doar din suporteri, ci și din jucători, antrenori, conducători. El e unul dintre conducători, așa cum au fost Alecsandrescu, nea Imi. Noi nu-l putem percepe pe Gigi că nu face parte din Steaua. Ba, face! Ca la Real Madrid, se pune că timp de 12 ani a fost patron.

 

Dacă vrei să rămâi, atunci alege-ți oameni foarte buni și du-te la cel mai înalt nivel și negociază, cum i-a spus și Iordănescu, dar nu puteți împărți inima Stelei. Ați făcut-o varză!

Steaua este o mină de aur. Toată lumea spune că Gigi Becali s-a umplut de bani, dar nimeni nu spune cât a și cheltuit. A dat pe Tătărușanu 1,8 milioane de euro pe 50% din drepturile federative și apoi a plecat gratis, Iar în campania mea a bagat 4-5 milioane de euro.

 

Eu zic că există o cale de mijloc”, a conchis Hagi la Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...