Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Probleme mari în vestiarul lui Juventus. Conflict dur între Allegri şi Bonucci

Recommended Posts

Zx01uji.jpg

 

Juventus domină şi actualul sezon din Serie A şi se îndreaptă spre al şaselea titlu consecutiv, însă vestiarul "Bătrânei Doamne" stă pe un butoi cu pulbere.

 

Antrenorul Massimiliano Allegri are tot mai multe probleme cu jucătorii săi, iar ultimul episod s-a întâmplat chiar la meciul de vineri, câştigat cu 4-1 contra lui Palermo.

 

Leonardo Bonucci a avut un schimb dur de replici cu "principalul" lui Juve imediat după finalul partidei. Nu au lipsit nici insultele, venite după ce fundaşul italian în vârstă de 29 de ani a fugit înspre vestiar imediat după fluierul final, fără a participa la salutul tradiţional adresat propriilor fani.

 

Bonucci riscă o amendă pentru ieşirea nervoasă la adresa antrenorului său, care şi-a pus la punct jucătorul şi în declaraţiile de după jocul cu sicilienii:

 

"Bonucci vrea deja să fie antrenor? S-ar putea întâmpla în viitor, însă mai are multe de învăţat".

 

Leonardo Bonucci a avut conflictul cu Allegri chiar la meciul 300 din carieră pentru Juventus.

 

Antrenorul în vârstă de 49 de ani a avut probleme şi cu alţi jucători în acest sezon. Argentinianul Paulo Dybala a refuzat să-i strângă mâna după ce a fost înlocuit în timpul unui meci, iar elveţianul Stephan Lichtsteiner a fost şi el iritat după ce a fost substituit într-o altă partidă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...