Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steliştii, pregătiți pentru duelul de la Mediaș: "Mă aștept ca echipa să se descătușeze"

Recommended Posts

3eG1WqT.jpg

 

Laurenţiu Reghecampf a declarat într-o conferinţă de presă, că ''roş-albaştrii'' vor merge să câştige meciul cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, din etapa a 25-a a Ligii I, şi nu se gândeşte la ce echipe vor juca în play-off. Un eventual succes al gazdelor ar complica și mai mult situația rivalilor de la Dinamo.

 

''Obiectivul nostru este să câştigăm toate meciurile care au mai rămas până când va începe play-off-ul. Vom merge la Mediaş cu un singur gând, să câştigăm meciul. Avem o singură problemă, Ovidiu Popescu este suspendat, în rest toată echipa este validă'', a declarat Reghecampf.

 

Antrenorul Stelei se așteaptă la o prestație de excepție din partea jucătorilor săi în partida care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

 

''Mă aştept ca Steaua să se descătuşeze, pentru că am muncit foarte mult în cantonament, au revenit şi jucătorii care au avut probleme de sănătate şi lotul nostru este mult mai puternic. Mai avem nevoie de timp, Gnohere încă nu este sută la sută pregătit, mai sunt anumite lucruri de pus la punct, dar sunt foarte multe lucruri pozitive, care mă bucură foarte mult" a mărturisit antrenorul Stelei. Pentru mine fiecare etapă este importantă, nu contează adversarul pe care îl întâlnim, mai ales în momentul de faţă. Într-adevăr, Mediaşul este o surpriză plăcută, mai ales anul trecut, au reuşit să câştige meciuri importante, au reuşit să câştige şi meciul împotriva noastră. Deci, trebuie să fim atenţi, trebuie să mergem foarte bine pregătiţi şi să încercăm să câştigăm meciul'', a mai spus Reghecampf.

 

Tehnicianul stelist nu s-a arătat mişcat de faptul că o victorie a echipei sale o menţine în cursa pentru play-off pe rivala Dinamo: "Dacă va aduceţi aminte, anul trecut, nu noi am declarat aceste lucruri. Dinamo a declarat de foarte multe ori că vor încerca să facă tot cea ce pot ei pentru ca Steaua să nu câştige campionatul. Pe mine nu mă deranjează aceste lucruri şi ştiu foarte bine ce avem noi de făcut. Nu mă interesează dacă Dinamo sau Astra vor intra în play-off, pe mine mă interesează ca noi să câştigăm meciul. Dacă ei vor intra în play-off asta li se datorează numai lor şi faptului că reuşesc să-şi câştige următoarele meciuri.

 

Îmi doresc ca Steaua să fie pe primul loc, restul nu mi se interesează. Ei s-au grăbit, s-au bucurat foarte mult după victoriile pe care le-au obţinut împotriva noastră. Eu am spus şi atunci că o să fie foarte multe meciuri şi trebuie să fie concentraţi la tot ceea ce însemnă campionat şi nu numai la meciul cu Steaua. Nu este problema mea ce se întâmplă la Dinamo şi nu critic pe nimeni de acolo, dar cred eu că pentru ei este o experienţă şi trebuie să înveţe din acest lucru" a adăugat Reghecampf.

 

Laurenţiu Reghecampf a remarcat şi el o scădere în jocul şi rezultatele echipei medieşene în acest an, după ce s-a despărţit de jucători importanţi ca Azdren Llullaku, Mircea Axente şi Aleksandar Susnjar, dar crede că acest lucru nu va conta foarte mult.

 

''Vor juca împotriva Stelei şi sunt sigur că se mobilizează foarte mult, sunt sigur că stadionul va fi din nou plin, aşa cum a fost şi la Severin, la meciul cu Craiova, va fi o altă atmosferă, jucătorii vor avea o altă reacţie, sunt sigur că vor face tot ceea ce pot ei să câştige meciul cu Steaua'' a mai spus tehnicianul Stelei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...