Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Reghe şi Contra regretă eliminarea Astrei: "Trebuie felicitată" / "Păcat, a avut jocul în mână"

Recommended Posts

TXFy5wR.jpg

 

Laurenţiu Reghecampf şi Cosmin Contra au felicitat-o pe Astra pentru parcursul european din acest sezon, încheiat joi seară după eşecul din Belgia din returul 16-milor Europa League, 0-1 cu Genk.

 

''Astra trebuie felicitată pentru performanţele pe care le-a făcut. Dacă analizăm nivelul fotbalului românesc şi cel al echipelor care joacă în primăvara europeană, este o diferenţă foarte mare. Este o performanţă foarte mare şi trebuie să ne bucurăm pentru faptul că am avut o echipă în primăvara europeană. M-am uitat la meci, le-am ţinut pumnii şi îi felicit pentru rezultatele reuşite până acum'', a declarat antrenorul Stelei.

 

"Păcat că Astra nu a reuşit să se califice, a avut jocul în mână. A avut o ocazie foarte mare la sfârşitul primei reprize", a spus şi "principalul" lui Dinamo.

 

Contra a vorbit şi despre arbitrajul de la Genk, atacat la final de antrenorul Astrei, Marius Şumudică.

 

"Arbitrajul... Noi când pierdem ne plângem de arbitraj, dar aseară a fost un pic mai în avantajul echipei care a jucat acasă", a afirmat Cosmin Contra.

 

"Genk e echipă mult mai solidă, mult mai bine organizată ca şi club decât Astra. E logică această calificare a lor", a comentat la "Digi Sport Matinal" şi Ladislau Boloni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...