Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

După ce Wayne Shaw s-a retras, Sutton United a apelat la un jucător de câmp pentru a intra în poartă

Recommended Posts

zFwlsaq.jpg

 

După meciul cu Arsenal, din FA Cup, în care a mâncat o plăcintă chiar pe banca de rezerve, portarul Wayne Shaw și-a reziliat contractul cu Sutton, la 45 de ani. Fără el și în condițiile în care titularul Ross Worner s-a accidentat, poarta lui Sutton United a ajuns să fie apărată de către fundașul Simon Downer.

 

Cu toate acestea, Sutton United a câștigat cu partida din deplasare, cu Torquay, cu 3-2, după ce portarul de ocazie a încasat un singur gol. Titularul Ross Worner a părăsit terenul în minutul 15, după ce s-a accidentat chiar atunci când a încercat să intervină în faza în care Luke Young a deschis scorul.

 

Roarie Deacon, omul care a calificat-o pe Sutton în optimile Cupei Angliei, prin golul marcat cu Leeds, a egalat apoi, tot în prima parte a meciului.

 

Imediat după pauză, Downer a încasat singurul gol, din partea lui Brett Williams. Au urmat apoi reușitele lui Maxiame Biamou și Dean Beckwith, iar Sutton a câștigat cu 3-2 și s-a îndepărtat la cinci puncte de locurile retrogradabile din National League (a cincea divizie engleză).

 

Antrenorul lui Sutton United a fost nevoit să apeleze la un jucător de câmp, în momentul în care Worner s-a accidentat, întrucât clubul nu a apucat să aducă un alt portar de rezervă în locul lui Wayne Shaw.

 

La meciul cu Arsenal, câștigat de ”tunari” cu 2-0 în optimile Cupei Angliei, Wayne Shaw a mâncat o plăcintă în ultimele zece minute, după ce compania Sun Bets, care încheiase un parteneriat cu Sutton pentru respectivul joc, a oferit și cotă ca acest lucru să se întâmple. Federația engleză, dar și comisia pentru jocuri de noroc au anunțat că investighează cazul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...