Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Andone, rezervă pentru a doua oară în acest sezon de La Liga

Recommended Posts

w0DHQC1.jpg

 

Florin Andone a intrat la pauza meciului cu Leganes, dar nu a reușit să-și ajute echipa. Deportivo a pierdut cu 0-4. Internaționalul român a văzut cartonașul galben în minutul 69 al jocului. 

Florin Andone a fost rezervă pentru a doua oară în acest sezon de La Liga. Internaționalul român a fost lăsat pe bancă de către tehnicianul celor de la Deportivo La Coruna. În partida cu Leganes, Gaizka Garitano a decis să nu-l utilizeze din primul minut pe jucătorul de 23 de ani.

 

În acest început de an, Andone nu trece printr-o formă foarte bună, reușind să marcheze un singur gol, în meciul cu Las Palmas, încheiat la egalitate, scor 1-1. În actuala ediție de campionat, atacantul a evoluat în toate cele 22 de partide și a reușit să marcheze 7 goluri, fiind golgheterul echipei în La Liga.

 

Faptul că nu se află în cea mai bună formă în acest moment a fost recunoscut chiar și de jucător, după înfrângerea suferită cu 0-1 în fața celor de la Alaves.

 

"Nu mi-a ieşit nimic, am jucat dezastruos în ultimele minute. Timp de două-trei zile am fost un dezastru. Nu voiam să vorbesc cu nimeni. Am văzut rezumatul meciului acasă şi îmi venea să plâng din cauza şanselor care ne-au scăpat şi pentru că nu i-am făcut fericiţi pe fanii care ne sunt mereu alături", a declarat Andone, zilele trecute.

 

Deportivo La Coruna a plătit pentru Florin Andone 4,7 milioane de euro, iar Cordoba va primi 30% dintr-un transfer ulterior. Internaționalul român a devenit astfel cel mai scump transfer făcut de galicieni în ultimii 9 ani, și totodată cel mai scump jucător vândut de Cordoba în toată istoria clubului andaluz.

 

5 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...