Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Umilit de Mulțescu, Mateiu a reacționat! ”Dacă vorbesc, cine știe ce spun”

Recommended Posts

QzzE5Ho.jpg

 

Alexandru Mateiu a fost umilit de Gigi Mulțescu în meciul cu Dinamo. Mijlocașul celor de la CS U Craiova a fost schimbat de către antrenorul oltenilor în minutul 24 al partidei pierdute cu 1-2 în fața echipei din Ștefan cel Mare.

 

După ce în meciul cu Steaua a fost rezervă neutilizată, pe motiv că este impresariat de Ana Maria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, în meciul cu Dinamo, jucătorul de 27 de ani a jucat doar 24 de minute, fiind înlocuit cu Gustavo.

 

"Nu vreau să vorbesc, mă scuzați! Chiar nu vreau. Ce să vorbesc, că nici n-am transpirat. Dacă vorbesc, cine știe ce spun și nu e bine", a spus Mateiu la zona mixtă, potrivit Gazetei, rugat fiind de reporteri să le ofere o declarație.

 

La finalul jocului, Mulțescu a explicat că l-a schimbat pe Mateiu pentru a forța în ofensivă: Dinamo conducea cu 2-0 în momentul schimbării mijlocașului.

 

Mateiu a ajuns la Craiova în 2014, când a fost cumpărat de CS U de la FC Brașov, pentru 500.000 de euro. În 67 de jocuri a evoluat mijlocașul pentru olteni, reușind să marcheze 3 goluri și să le ofere colegilor două pase de gol.

 

10 meciuri are Mateiu în acest sezon de Liga 1 pentru CS U.

500.000 de euro este cota de piață a lui Mateiu, conform transfermarkt.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...