Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Şumudică, în război cu Miriuţă! "El să vorbească despre cum era să ducă pe Cottbus în Regional Liga"

Recommended Posts

xAOyqs5.jpg

 

În duel cu CFR-ul lui Miriuţă pentru un loc în play-off-ul Ligii 1, Marius Şumudică nu îl iartă pe antrenorul clujenilor. "Au fost eliminaţi de locul 8 din Belgia", a fost declaraţia lui Miriuţă care l-a supărat pe tehnicianul campioanei, a cărui replică nu a întârziat.

 

Marius Şumudică a făcut pace cu Steaua, cel puţin pentru moment, dar nu are milă de celelalte rivale din lupta pentru un loc în play-off. Antrenorul Astrei i-a răspuns imediat lui Vasile Miriuţă, după ce tehnicianul CFR-ului a comentat eliminarea campioanei din Europa League.

 

"Să nu vorbească el de Astra, el să vorbească de ce a făcut pe la Cottbus, când i-a lăsat de mai aveau puţin şi jucau pe Regional Liga sau nu mai ştiu unde. Să nu-mi aduc aminte când Saint Etienne le-a dat cu terenul în cap pe la Târgu Mureş, când era Miriuţă antrenor", a comentat antrenorul giurgiuvenilor.

 

CFR Cluj ocupă în acest moment ultimul loc de play-off (6), având acumulate 37 de puncte. Astra e pe 7, cu doar 35 de puncte, însă are de jucat şi o restanţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...