yungpulse

[Respins][Propunere] Profile Song & Background Image

5 posts in this topic

Salut eGaming,

Am 2 propuneri micute, am sa le explic pe scurt pentru ca, cred ca stiti despre ce vorbesc. Prima propunere este despre un hook de care zic eu ca ar fi bucurosi membrii comunitatii, este vorba de Profile Song, dar nu toata lumea sa-l aibe, cei de la Designer in sus, chiar si cei cu VIP, dar cu beneficii (cumparat). Este un player la profilul fiecarui membru, fix sub numele membrului respectiv, arata cam asa:

s0HoeKH.png

Alta propunere ar fi o chestie pe prima pagina cum intri pe egaming, langa VOTE MC sa fie bagat si "Change Background Image" si sa fie cateva teme puse acolo facute de designerii eGaming-ului sau de oricine altcineva dar sa reprezinte eG-ul, macar 3-4 teme acolo sa avem de unde alege, ar fi frumos. Un "buton" acolo ceva de genul:

Di1OV5b.png

Edited by pulsAke
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prima propunere: contra, au mai fost propuneri si crede-ma este foarte enervant, toata lumea si-a pus odata. Este stresant sa accesezi un profil si dupa sa-ti cante o melodie.

Cat despre a doua propunere, cat de cat interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra pentru prima propunere, daca vreau sa ascult muzica folosesc YT. Nu mi-ar placea sa intru la cineva pe profil sa inceapa o melodie iar eu sa ascult alta, iese un rahat.

Pentru a doua nu stiu ce sa zic, o tema nu se face in 10 minute, trebuie multa munca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prima propunere este respinsa din start, pentru ce sa ingreunam forumul cu hook-uri inutile? Nu va puteti pune un link catre YT?

Cat despre a doua propunere, poate vom face un buton sa schimbam background-ul insa clar nu alte teme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.