Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

AZI, alte două meciuri-retur din optimile Ligii Campionilor. Real şi Bayern sunt deja în sferturi!

Recommended Posts

Guest wLLy

AZI, alte două meciuri-retur din optimile Ligii Campionilor. Real şi Bayern sunt deja în sferturi!

 

58bfee3195f9cfca588aca7a

Real Madrid şi Bayern Munchen sunt primele două sfertfinaliste ale Ligii Campionilor după ce s-au impus şi în retur în duelurile cu Napoli, respectiv Arsenal, cu aceleaşi scoruri ca şi în prima manşă.

Pe San Paolo, Napoli a sperat la prima calificare din istorie în sferturi după ce a deschis scorul în returul cu Real Madrid în minutul 24, prin belgianul Mertens. "Galacticii" au întors însă scorul în repriza secundă şi s-au impus în final cu 3-1.

AICI AI GOLURILE DIN NAPOLI - REAL 1-3

Sergio Ramos, în minutul 51, Mertens (autogol), în minutul 57, tot după o lovitură de cap a lui Ramos, şi Morata, în minutul 90, au marcat pentru madrileni.

Şi Arsenal a deschis scorul contra lui Bayern Munchen, prin Theo Walcott, în minutul 20. Bavarezii au oferit însă o demonstraţie de forţă în repriza secundă, în care au marcat de cinci ori, prin Robert Lewandowski (minutul 55-penalty), Arjen Robben (minutul 68), Douglas Costa (minutul 78) şi Arturo Vidal (minutele 80 şi 85).

Victoria cu 5-1 a lui Bayern a fost însă facilitată şi de eliminarea francezului Koscielny, din minutul 53, din faza premergătoare penalty-ului.

AICI AI GOLURILE DIN ARSENAL - BAYERN 1-5

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Real+Madrid+Bayern+si+PSG+favorite+la+calificare+Programul+sapta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bayern campioana!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...