Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

MSN, destrămat pentru Mbappe! Barcelona e gata de orice sacrificiu pentru a-l lua pe puştiul minune al lui Monaco

Recommended Posts

wd2ZkpI.jpg

 

Kylian Mbappe, noua senzaţie a fotbalului mondial, a intrat pe radarul Barcelonei, care vrea să îl transfere în vară. Potrivit sport.es, ziarul de casă al catalanilor, oficialii blaugrana îl văd drept un jucător de neratat şi vor acţiona în consecinţă, pregătind o ofertă uriaşă.

 

Deşi în ultimele zile s-a vorbit despre mai multe transferuri la echipa de Camp Nou, care urmează să treacă printr-o mică reconstrucţie odată cu plecarea lui Luis Enrique (numele lui Di Maria şi Alcantara au fost cele mai vehiculate), ţinta numărul unu a board-ului catalan e Mbappe.

 

Văzut de mulţi specialişti drept viitorul cel mai bun jucător din lume, puştiul de 18 ani al lui Monaco e de neoprit în actuala stagiune. A demonstrat-o şi în dubla cu City, când a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii care să puncteze în ambele meciuri dintr-o fază eliminatorie.

 

 

Preţul cerut de Monaco se aşteaptă să fie unul pe măsură, din moment ce, cu tot cu bonificaţii, formaţia din Principat a primit 80 de milioane de euro din transferul lui Martial la United. Barcelona e dispusă să ofere preţul corect, însă întrebarea care se pune e legată de MSN. Când faci un efort financiar de asemenea anvergură, trebuie să îi oferi spaţiu jucătorului adus să se remarce.

 

Iar în prezent, cu Messi, Suarez şi Neymar, e greu de crezut că Mbappe va juca regulat. În trecutul recent s-a scris intens de interesul lui PSG pentru Neymar, cu City făcând un marcaj strâns atât la brazilian, cât mai ales la Messi.

 

De serviciile lui Mbappe s-au interesat încă de la începutul sezonului mai multe echipe de top din Europa, printre care şi Real. Deşi este fan declarat al lui Ronaldo, iar Zidane a insistat pentru transferul său, francezul nu s-a gândit să facă trecerea. Pentru că ştia că Monaco e locul perfect pentru ca el să se dezvolte, având mult mai multe şanse de a fi titular.

 

"Este mai bun decât era Henry la vârsta lui, fără nicio urmă de îndoială. Cred că şi Thierry recunoaşte asta fără probleme", a spus de curând Julien Laurens, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din Hexagon, pentru squawka.com.

 

7 goluri în 11 partide a marcat Mbappe pentru naţionala U19 a Franţei.

16 ani şi 347 de zile avea francezul când a debutat în prima echipă a lui Monaco, record absolut. Precedenta bornă fusese setată tocmai de Thierry Henry, acum 21 de ani. El a marcat primul gol în tricoul alb-roşu la 17 ani şi 62 de zile, devenind cel mai tânăr marcator din istoria lui Monaco. Şi de această dată, Mbappe a depăşit tot un record deţinut de Henry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...