Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Monaco nu respectă 100% fotbalul francez!” Reacție surprinzătoare a lui Boloni

Recommended Posts

TcSYqJS.jpg

 

Succesul monegascilor a fost analizat și de Ladislau Boloni, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

 

”Situația este puțin trasă de păr. Dacă ne uităm bine, în fotbalul francez, Monaco aduce câțiva jucători de valoare excepțională pentru echipa națională și asta este pozitiv.

 

 

Monaco este pe o poziție specială, fiind un stat independent față de Franța, din punct de vedere politic, pentru că are niște avantaje fiscale prin care-și permite să facă anumite transferuri. Deci, nu respectă 100% fotbalul francez. 

 

Este un mixt, dar cele două puteri, Monaco și Paris Saint Germain, sunt întreținute din bani pe care celelalte cluburi nu-i au”, a spus Boloni.

 

”City m-a dezamăgit. Au fost pur și simplu slabi, dezorientați!”

 

Tehnicianul român a fost în tribune și a plecat de acolo total dezamăgit, mai ales de prestația celor de la City.

 

”City m-a dezamăgit, în prima parte au fost pur și simplu slabi, dezorientați, fără agresivitate, fantezie zero, nici nu știu dacă au ajuns la poarta lui Monaco, care ar fi trebuit să aibă avantaj mai mare la pauză.

 

Apoi Monaco a marcat trei goluri și la City, așa că gândesc care e valoarea unei echipe care primește cinci goluri într-o dublă manșă.

Monaco era în degringoladă totală când banii din Rusia au ajuns în Franța, apoi s-a schimbat totul. Au reușit, și prin antrenor, să aducă ceva de calitate. Păcat că această echipă se află la Monaco. La un meci Monaco - City, stadionul n-a fost plin”, a adăugat Boloni.

 

”Nu m-ar mira dacă Juve sau Bayern vor juca finala”

 

Ladislau Boloni nu mai este la fel de convins că echipele spaniole vor domina Europa fotbalistică pe acest final de sezon.

 

„Eu cred că prin ce au demonstrat, cei de la Monaco au marcat cele mai multe goluri din Europa, domină PSG-ul, de ce nu, pot ajunge si mai sus? Dintre spanioli, Atletico și-a mai pierdut din intensitate, cu toate că se califică, dar parcă Real Madrid a pierdut ceva din forța de execuție, Barcelona ne-a speriat puțin, dar spaniolii par sub nivelul de până acum și nu m-ar mira dacă Juve sau Bayern vor ajunge in finală”, a mai spus Boloni la Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...