Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primul 11 al lui Monaco a costat cu două milioane de euro mai puţin decât transferul lui De Bruyne la City

Recommended Posts

kn16WMd.jpg

 

AS Monaco s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după ce a eliminat Manchester City, echipa de staruri condusă de celebrul Pep Guardiola. Accederea în faza superioară este cu atât mai surprinzătoare dacă ţinem cont de diferenţele dintre cele două cluburi.

 

Atunci când vine vorba de investiţii, "cetăţenii" au cheltuit mult mai mulţi bani decât liderul din Liga 1. Practic, primul 11 trimis pe teren de Leonardo Jardim a costat mai puţin decât transferul lui Kevin de Bruyne, anunţă marca.com.

 

Monaco a scos din conturi 72 de milioane de euro pentru titularii care au eliminat City, în timp ce clubul lui Pep a cheltuit 74 de milioane de euro doar pentru a-l aduce pe belgianul de 25 de ani de la Wolfsburg (2015).

 

8Crg873.jpg

 

În total, englezii au adunat transferuri în valoare de 392 de milioane de euro, ieşind în evidenţă şi Sterling (65), Stones (60) şi Sane (50).

 

W4ZujD8g.jpg

 

 

Media de vârstă a echipei folosite în această dublă este de doar 24 de ani, ea crescând doar la apariţiile lui Falcao (31 de ani) şi Glik (29). În partida disputată miercuri, doar 3 jucători au avut o vârstă mai înaintată de 24 de ani, Subasic (32), Raggi (32) şi Germain (26).

 

Monaco a eliminat Manchester City în optimile UCL. După ce au pierdut cu 3-5 în Anglia, monegaşcii s-au impus cu 3-1, după o primă repriză în care echipa lui Guardiola nu a trimis niciun şut spre poarta lui Subasic.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

De aceea e frumos fotbalul.

 

Jos palaria Leicester & Monaco.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...