Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Stanciu, "exponentul noului Anderlecht"! Declaraţia antrenorului, înainte de încă un meci european

Recommended Posts

GAwEjZag.jpg

 

Nicolae Stanciu a demonstrat în ultima perioadă că merită toţi banii pe care Anderlecht i-a investit în el. După ce a luat cunoştinţă cu banca de rezerve a liderului din Belgia, internaţionalul român de 23 de ani a revenit în forţă în Europa League, dar şi în campionat.

 

Antrenorul Rene Weiler se află şi el printre cei care îl laudă pe fostul stelist, care se află într-un top al celor mai în formă jucător din Europa înaintea unui nume mare precum Paul Pogba.

 

"Stanciu a devenit mai puternic. El a trebuit să se obişnuiască cu trecerea dintr-o ligă în alta", a spus tehnicianul pentru Het Laaste Nieuws, publicaţie care îl numeşte pe român "exponentul noului Anderlecht".

 

 

Nicolae Stanciu se află în faţa unui meci care îi poate aduce o mică avere: fiecare jucător al echipei va fi recompensat cu câte 100.000 de euro brut, dacă Anderlecht va ajunge în sferturile Europa League.

 

Pentru acest lucru, echipa pentru care mai evoluează şi Alexandru Chipciu trebuie să elimine Apoel Nicosia, după ce în tur s-a impus cu 1-0 în Cipru, în urma unui gol înscris chiar de Stanciu, după un assist al prietenului său alături de care a venit de la Steaua. 

 

Returul are loc azi, de la 22:05, la Bruxelles.

 

Echipa lui Stanciu și Chipciu a încheiat pe primul loc sezonul regulat din Belgia. Cu Stanciu titular, formația din Bruxelles a învins cu 3-0 pe Beveren în ultima etapă. Fostul stelist a fost la originea a două dintre goluri.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...