Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Oltenia fierbe. Madson şi Acka îl acuză pe Mulţescu. Săgeţi şi spre conducere

Recommended Posts

QBBGONlg.jpg

 

Startul play-off-ului nu a fost unul cu victorie pentru oltenii de la Craiova, 0-0 cu Astra, dar ei rămân încrezători în şansele pe care echipa le are încă la câştigarea campionatului. Din păcate pentru ei, situaţia la echipă este tensionată după ce trei dintre jucători au fost scoşi din lot.

 

Oficial pentru atitudine necorespunzătoare, dar şi pentru că nu vor să-şi prelungească înţelegerile care expiră la vară. Doi dintre renegaţi au reacţionat azi, pe paginile de Facebook, deranjaţi de o declaraţie a antrenorului Mulţescu.

 

 

Acum, Craiova este pe locul 4, cu 23 de puncte, patru mai puţine decât Steaua şi Viitorul. Mai sunt 9 etape de jucat din play-off.

 

 

"Mă aşteptam să vină să îşi ceară scuze, să spună că le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Niciunul nu a venit să vorbească cu noi. Ne-am şi intersectat la antrenamente, unii mi-au întors spatele. Astfel, nu sunt premise pentru o revenire prea rapidă", a fost declaraţia dată de Mulțescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, care i-a deranjat pe jucători.

 

Deşi nu scriu corect româneşte, chiar este de admirat cât de bine au învăţat această limbă. Probabil că nu sunt mulţi care ar avea curajul să se expună ca ei, dar postările lor arată personalitate şi încredere în corectitudinea atitudinii avute în relaţia cu clubul şi cu antrenorul Gigi Mulţescu.

 

"Mă uit la situaţia!! Ne pune în cea de-a doua echipă, întrebare ce explicatie!? nu răspunzi, el nu respectă tot mai vrei să fii respectat... antrenorul trebuie să fie un bărbat şi nu băiete .... ", a scris brazilianul Madson, care a continuat: "când te joci în joc pe Dinamo, ştii foarte bine, că nu au condiţii, şi m-am dus să ajut echipa, unde am avut o ruptură în coapsă şi m-am oprit pentru un alt 3 Luni, n-ai venit a spus că îmi pare rău. Şi n-ai fost tu cine a aruncat 6 luni cu o ruptură de menisc... unde pune totul pentru această echipă, nu pentru bani, pentru că am avut chiar mai mare decât oferta din Craiova. L-am respectat, dar n-am fost respectat în acest an ... Şi ai uitat, când toată lumea a primit premiul în bani şi salariu, a trebuit să aştept 2 luni, în timp ce jucătorii din echipa era totul într-o zi...

 

... Nu veni vorbi caracterului nostru, dacă nu ai! Dacă nu eşti un om, eu sunt!! Eu nu pot fi mai bine sau mai rău; dar în toate deciziile am fost corect şi pieptul deschis ...", a scris brazilianul de 25 de ani.

 

Reacţia lui Madson a fost urmată de cea a ivorianului Acka. Venit în 2013 la Craiova, Acka, 26 de ani, vorbeşte şi el foarte bine româneşte, limbă în care se descurcă onorabil şi în scris:

 

"Nu am spus nimic pana acum dar dupa acest interviu al lui Multescu, vreau sa stie toata lumea ce se intampla cu mine, cu Madson Henrique, Nuno Rocha, Kay Graca. Multescu spune ca cineva i-a intors spatele si ca nimeni nu i-a cerut scuze. Dar acesta cand ne intalneste la antrenamente nici nu ne baga in seama si atunci de ce ne am cere scuze noi?! ...", a declarat Stephane Acka.

 

"... Acum suntem la echipa a doua dar nu avem condiții bune, apa nu avem, materiale pentru antrenament nu avem și ni se cere sa jucam și la meciuri. Noi trebuie sa ne luam echipamentul acasă, sa îl spălam și doua zi ca venim iar cu el. Și atunci despre ce vorbim? Văd ca toată lumea vorbește ca m-am dat lovit și la meciul cu Voluntari dar foarte mulți oameni au uitat ca eu m-am lovit la gura și am fost cusut, am fost lovit și la cap , la ochi și tot am jucat. Atunci nu poate domnul Multescu sa spună ca m-am dat lovit sau ca nu am vrut sa joc... Eu întotdeauna am spus ca nu mai vreau sa rămân la Craiova pentru ca îmi doresc sa plec in străinătate la un campionat mai puternic ...

 

... Îmi pare rău de felul in care s a încheiat situația mea cu Craiova , mai mult pentru suporterii care ma admirau dar sper ca am reușit sa va lămuresc puțin cu cele spuse mai sus ... Apreciez toți suporterii pentru ca ei sunt forța acestei echipe și mereu ne-au susținut și pentru asta le mulțumesc", a mai spus, printre altele, Acka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...