Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Șumudică pune o singură condiție pentru a continua la Astra. ”Dacă nu, am două oferte din Turcia!”

Recommended Posts

4H0QPZ4g.jpg

 

Astra s-a calificat în play-off, după o serie de 8 victorii consecutive, și giurgiuvenii spun că se vor bate la titlu chiar dacă lotul nu mai este același de anul trecut.

 

Marius Șumudică are ambiția de a termina sezonul pe unul dintre primele trei locuri, mai ales că la vară sunt șanse importante ca el să se despartă de ”astrali”.

 

”Sunt șanse destul de mici ca eu să mai continui la Astra din vară. Nu am primit încă vreo ofertă pentru prelungire, dar nu acest aspect mă interesează pe mine.

 

 

Prima condiție pe care o pun este legată de campania de transferuri iar aici mă refer la stabilitatea lotului. Nu mai puțin de 14 jucători termină contractul la vară și mă gândesc cu groază că mulți pot pleca.

 

Câtă vreme sunt fotbaliști, precum Teixeira, care la 36-37 de ani joacă cum joacă, Geraldo, Lovin, nu văd de ce nu i-ai păstra, mai ales că avem și omogenitate. Și atunci de ce să nu mai continui cu o echipă bună?”, a spus Șumudică la sport.ro.

 

Tehnicianul campioanei este conștient că sunt șanse mici ca Astra să păstreze lotul de acum și pe viitor, astfel că tratează o mutare în campionatul Turciei.

 

”Dacă voi termina cu Astra în primele trei, atunci vor fi două sezoane senzaționale pentru mine. Spun asta pentru că nu știu dacă pe viitor se vor mai găsi fonduri la echipă pentru a fi plătite contractele mari de acum.

 

Așa că sunt șanse destul de mici ca eu să mai rămân la Astra. Am oferte, nu duc lipsă, de la două echipe de mijlocul clasamentului în Turcia”, a mai spus Șumudică, cel care a refuzat în decembrie oferta celor de la Gaziantep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...