Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Deac, prioritate pentru Steaua! Salariul oferit şi reacţia lui Mureşan

Recommended Posts

uH7y85wg.jpg

 

Ciprian Deac a intrat în atenţia Stelei după meciul direct de duminică, scor 2-0 pentru vicecampioană, Becalii fiind impresionat de jocul mijlocaşului de 31 de ani.

 

În condiţiile în care De Amorim este complet ieşit din formă, roş-albaştrii au început să se gândească deja la un posibil înlocuitor. S-a vorbit despre varianta Bole, de la CSMS Iaşi, însă conducătorii clubului testează şi alte piste. Ultimul intrat pe radarul lui Gigi este Ciprian Deac, fotbalistul lui CFR.

 

Acesta a uimit duminică prin disponibilitatea de efort, dar are şi toate calităţile unui servant. Alibec are nevoie de pase utile, iar Steaua pare decisă să ia un jucător de calibru, care să îl alimenteze pe fostul jucător al Astrei.

 

 

Deac, care a mai fost şi în trecut pe lista roş-albaştrilor, ar urma, potrivit Gazetei, să primească 15.000 de euro/lună, un salariu mult mai mare decât are în acest moment la CFR. Impedimentul în calea tranzacţiei e reprezentat de suma cerută de ardeleni pentru el, în condiţiile în care clubul a ieşit din insolvenţă şi are ambiţii mari. Mijlocaşul ofensiv mai are contract cu formaţia din Gruia până în vara lui 2018, dar are stipulată o clauză potrivit căreia poate să plece în cazul unei oferte tentante.

 

"Este prea devreme să vorbim de un transfer. Încă nu am primit o ofertă. Suntem dispuși să negociem. Nu i-am stabilit încă un preț", a declarat Iuliu Mureşan, pentru sursa citată.

 

CFR Cluj, Oțelul, FC Schalke, Rapid, Aktobe și Tobol sunt echipele la care a jucat Deac de-a lungul carierei.

 

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Deac, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...