Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Contra a început să negocieze prelungirea contractului cu Dinamo: "Am transmis ce vreau"

Recommended Posts

Guest wLLy

58d7e99e95f9cfe54765d998

 

 

Negocierile pentru rămânerea lui Cosmin Contra la Dinamo au început deja. Tehnicianul "câinilor" a avut discuţii preliminare cu oficialii clubului şi a prezentat conducerii condiţiile sale pentru a continua în Ştefan cel Mare şi în sezonul viitor.

 

"Am discutat un pic despre prelungirea contractului. Încă mai vorbim, sunt multe lucruri de pus la punct. A fost un prim contact, fiecare ştie ceea ce vrea, sper ca la următoarea întâlnire să vedem dacă ne putem pune de acord", a declarat Contra, la "Euro Fotbal".

 

Pretenţiile antrenorului de 41 de ani sunt mai puţin de natură financiară. Mai curând, este vorba despre asigurarea unei infrastructuri la nivelul unui club cu pretenţii. "Guriţă" a oferit exemplul liderului Viitorul.

 

"Eu am transmis ce vreau, şi nu mă refer doar la bani sau transferuri. E nevoie de infrastructură, de condiţii de antrenament foarte bune, cum sunt la Ovidiu. Dacă ar fi după mine, m-aş muta mâine la Hagi.

 

Trebuie să renovăm complet baza noastră de pregătire, doar aşa poţi să îmbunătăţeşti calitatea jucătorilor. Sunt multe de pus la punct la Dinamo. Eu nu sunt antrenorul care să vin să zic "Da, îţi câştig campionatul". Cu ce, cum?", a explicat Contra.

"Nu ştim încă bugetul de la anul, nu ştiu dacă vor pleca jucători, nu ştiu ce transferuri se pot face. Bonusurile pe care le doresc sunt în funcţie de performanţă. Munca care duce la îndeplinirea obiectivelor trebuie plătită", a mai precizat fostul internaţional.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Contra+a+inceput+sa+negocieze+prelungirea+contractului+cu+Dinamo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...