Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, dar a mai pierdut un jucător. ”Poate îl folosim pe Tudorie!”

Recommended Posts

H09JSQFg.jpg

 

Pintilii s-a achitat foarte bine de sarcini, dar nu a apucat să termine meciul pe teren, fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. În doar 7 minute, din finalul partidei (minutele 81 și 88), fotbalistul roș-albaștrilor a ajuns să fie eliminat. Mai întâi a fost avertizat pentru un fault asupra lui Patrick Petre, după care intrarea la Rivaldinho i-a fost fatală.

 

Reghe se roagă acum ca Bălașa să fie refăcut până joi, când se va disputa meciul cu Astra, din etapa a patra a play-off-ului (ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1), pentru că altfel va avea reale probleme în a rezolva problema din apărare. Tamaș mai are o etapă de suspendare de bifat, astfel că nu se poate conta pe el nici contra giurgiuvenilor.

 

 

”Eu sper să-l avem pe Bălașa sănătos la meciul de joi. Încă nu am realizat nimic prin acest succes. De altfel, de aici vom merge direct în cantonament și ne vom apuca imediat să pregătim meciul cu Astra. Voi mânca alături de băieți și vom discuta și despre meciul cu Dinamo, dar și despre cel care va urma.

 

Dacă Bălașa nu va fi recuperat, atunci vom vedea ce vom face. Poate juca acolo Sulley Muniru, poate să joace și Tudorie, este jucătorul nostru, trebuie să-i oferim încredere. Asta este, nu mai avem ce face”, a spus Reghe, la conferința de presă. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...