Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Dinamo - CFR Cluj, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Recommended Posts

Guest wLLy

Imagini pentru dinamo - cfr

 

Etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 1 începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00, cu partida dintre Dinamo și CFR Cluj. Duelul va avea loc pe Arena Națională și se anunță unul extrem de interesant.

 

Echipa lui Cosmin Contra este la 10 puncte în spatele liderului Viitorul și pare ieșită din lupta pentru titlu, dar o victorie în acestă seară o poate apropia de podium, acolo unde CFR ocupă ultima treaptă, cu 28 de puncte, la 5 lungimi în fața roș-albilor.

 

Fără victorie, dar cu două remize în primele 3 etape din play-off, Dinamo are un palmares extrem de slab în ultimele 8 meciuri jucate acasă cu formația ardeleană. "Câinii" au bifat două remize și 6 înfrângeri. Formația din Ștefan cel Mare a arătat însă în 2017 destul de bine pe teren propriu. Dinamo are o singură înfrângere în 6 meciuri.

 

Contra nu va putea conta în această seară pe Brănescu, Penedo, L. Maric, Corbu (accidentați), dar nici pe Busuladzic (suspendat). De asemenea, Palic și Bumba sunt incerți.

 

De partea cealaltă, CFR se poate apropia la două puncte de liderul Viitorul în cazul unui succes pe Arena Națională. Ardelenii au marcat 7 goluri în ultimele două meciuri și vin după o victorie la scor în fața oltenilor de la Craiova. În cele 6 meciuri pe care Miriuță le-a disputat ca antrenor în fața lui Dinamo a obținut 3 victorii și 3 remize. Antrenorul ardelenilor are tot lotul valid pentru partida programată la 21:00.

 

 

ECHIPELE PROBABILE:

Dinamo (4-2-3-1): Cerniauskas - Romera, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip - Nistor, Mahlangu - Hanca, Bawab, Oliva - Nemec
Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj (4-2-3-1): Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora - Filipe Nascimento, Gomelt - C. Deac, Al. Păun, Nouvier - Omrani
Antrenor: Vasile Miriuță

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text/VIDEO-Dinamo-CFR-Cluj-5-aprilie-2017

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...