Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Nici Viitorul, nici FCSB! Înaintea meciului direct, un dinamovist pariază pe CFR, în lupta pentru titlu.

Recommended Posts

Guest wLLy

58e3e2e295f9cf7c480af7b3

 

Viitorul şi FCSB ocupă primele două locuri în play-off-ul Ligii 1, dar dinamovistul Sergiu Hanca mizează pe CFR Cluj, în cursa pentru titlu. Afirmația a venit chiar înaintea meciului direct dintre "câini" și ardeleni.

 

"Pentru mine nu ar fi surprinzător dacă CFR Cluj ar lua titlul, pentru că are o echipă foarte omogenă. Cred că jucătorii lor au doi ani de când joacă împreună şi, deşi au plecat cu -6 puncte, au reuşit să urce pe locul 3 în play-off. Deci cred că au toate şansele să se bată pentru titlu", a declarat Hanca, la conferinţa de presă premergătoare partidei pe care "câinii" o vor disputa miercuri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, împotriva ardelenilor.

Cu toate acestea, cel mai bun pasator din Liga 1, cu 9 assisturi, speră ca echipa lui să spargă gheaţa în play-off chiar în faţa formaţiei din Gruia. Dinamo nu a mai reuşit să câştige vreun meci după ultima etapă a sezonului regulat.

 

"Pentru noi au fost trei meciuri în care nu am reuşit să câştigăm şi, începând de mâine, încercăm să luăm câte 3 puncte în fiecare partidă. Suntem foarte concentraţi înaintea acestei partide pentru că ar fi cazul să obţinem prima victorie din play-off.

Cu moralul suntem bine, pentru că din punctul meu de vedere a fost o înfrângere nemeritată în meciul cu FCSB. Noi o să jucăm fiecare meci astfel încât să scoatem maximum, iar la sfârşit vom vedea unde ne vom clasa", a precizat Hanca.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Nici+Viitorul+nici+FCSB+Un+dinamovist+pariaza+pe+CFR+in+lupta+pe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...