Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Craiova lui Mulțescu a reușit surpriza etapei: "Am avut multe improvizații, dar ăsta e paradoxul fotbalului"

Recommended Posts

TCRpDDHg.jpg

 

Primul gol din acțiune marcat în ultimele 5 meciuri i-a adus Craiovei o victorie extrem de importantă pe terenul Viitorului, chiar în prelungirile partidei de la Ovidiu.

 

Paradoxal, reușita oltenilor a venit după o repriză secundă pe care Viitorul a dominat-o autoritar și în care elevii lui Hagi au lovit și bara, prin Boli (80), după ce oaspeții au avut în prima parte ocazii clare, pe care nu le-au fructificat. Antrenorul Gheorghe Mulțescu a spus că un scor final de 0-0 l-ar fi mulțumit în minutul 90, în aceste condiții, mai ales că din atac i-a lipsit cea mai importantă piesă: Andrei Ivan - suspendat după eliminarea din runda trecută.

 

"O victorie frumoasă, o victorie mare, într-un moment în care ne confruntăm cu multe accidentări și suspendări ale unor jucători importanți pentru noi. Am făcut multe improvizații. În prima repriă am jucat mult mai bine, am avut 3-4 ocazii clare și am ratat. Am fost dominați aproape toată repriza secundă și am înscris golul, ăsta e paradoxul fotbalului. E bun și pentru puncte, pentru moral și pentru viitor", a declarat Gheorghe Mulțescu, la finalul meciului FC Viitorul - CS Universitatea Craiova 0-1.

 

 

"După prima repriză, nu m-aș fi mulțumit cu 0-0. După ce s-a întâmplat în repriza a doua, dacă se termina 0-0, era clar că ne mulțumeam. Au condus jocul, au jucători foarte buni, știu fotbal și au crescut împreună, au relații de joc. Noi am încercat să jucăm după posibilățile noastre, să închidem culoarele pe centru, să nu verticalizeze și să îi obligăm să centreze, pentru că în careu eram puternici, cu jucători mai înalți. Poate că a fost bine că nu s-au concretizat contraatacurile de până în ultimul minut", a adăugat tehnicianul Craiovei.

 

"Sunt probleme, într-adevăr. Ne lipsesc și jucători ofensivi de profesie. A fost o perioadă mai grea, fără goluri. În play-off nu poți să ai pretenția să înscrii prea multe goluri, pentru că sunt toate echipele cele mai bune", a mai spus Gheorghe Mulțescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...