Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Morata, ironic la adresa lui Chelsea: ”Dacă mă tot sună Conte, înseamnă că are vechiul meu număr”

Recommended Posts

atwONkwg.jpg

 

După ce a devenit primul spaniol care marchează un hat-trick pentru Real Madrid, în campionat, după legendarul Raul, Alvaro Morata a vorbit într-o manieră ironică despre o posibilă plecare la Chelsea, acolo unde s-ar putea reîntâlni cu fostul său antrenor de la Juventus, Antonio Conte.

 

”Dacă Antonio Conte continuă să mă sune, înseamnă că are vechiul meu număr pentru că niciunul dintre apeluri nu a ajuns la mine. Probabil, nu are noul meu număr”, a spus Morata pentru As, după meciul cu Leganes.

 

Atacantul de 24 de ani susține că se simte bine la Real Madrid și a zis că nu vrea, ca în cel mai important moment al sezonului, să se lase distras de zvonurile legate de transferuri:

 

 

”Mă simt bine la Real Madrid și acesta este cel mai important lucru. Marchez goluri, mă simt important și trebuie să continui în același ritm.

Nu mă pot gândi încă la sezonul următor, pentru că urmează cea mai importantă și cea mai dificilă parte din actualul.

 

Cel mai important lucru, în acest moment, este că am câștigat cu Leganes. Acum avem un program dificil și trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri. Pentru asta suntem aici”, a mai declarat Morata.

 

Acesta a recunoscut însă că și-ar dori să fie titular mai des, dar a zis că nu i-a cerut niciodată antrenorului Zinedine Zidane să-l folosească mai mult:

 

”Este evident că-ți dorești să joci mereu. Muncesc pentru a juca. Mai departe nu mai decid eu. Am vorbit foarte mult cu Zidane, dar nu i-am spus niciodată că-mi doresc să joc mai mult. Nu sunt aici pentru a mă plânge, sunt aici pentru a munci și pentru a câștiga alături de echipă”, a precizat Morata.

 

Revenit la Madrid, în vară, de la Juventus, în schimbul a 30 de milioane de euro, Morata a marcat 16 goluri pentru Real, în actualul sezon, în 35 de meciuri jucate în toate competițiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...