Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Totul pentru Dybala! Oferta făcută de Real Madrid pentru super-atacantul lui Juve

Recommended Posts

jFs3Uwig.jpg

 

Paulo Dybala e la mare căutare pe piața granzilor din Spania. După ce Barcelona și-a arătat interesul pentru super-atacantul lui Juventus, a venit rândul lui Real Madrid să încerce ceea ce ar însemna transferul verii în fotbalul european.

 

Astfel, Don Balon anunță că pentru a echivala cele 100 de milioane de euro pe care le cere campioana din ultimii 5 ani din Serie A TIM, Florentino Perez plănuiește să implice în afacere mai mulți jucători, despre care se știe că sunt pe placul lui Max Allegri.

 

Astfel, Isco, Asensio, Alvaro Morata, Karim Benzema, James Rodriguez sau Danilo ar putea fi implicați în schimbul anului, iar bianconerii ar urma să primească și o sumă de bani.

 

 

Transferat în 2015, de la Palermo, pentru 32 de milioane de euro, Paulo Dybala are 14 goluri înscrise în cele 34 de meciuri adunate în toate competițiile acestui sezon. El a oferit și 7 pase decisive.

 

Prestigiosul Gazzetta dello Sport a anunțat însă cu două săptămâni în urmă că atacantul de 23 de ani urmează să semneze prelungirea contractului cu Juventus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...