Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Zidane a reacționat după ieșirea nervoasă a lui James Rodriguez

Recommended Posts

KJVXhbpg.jpg

 

Fără tripleta BBC pe teren în deplasarea de pe terenul lui Leganes, Zidane l-a trimis în primul 11 pe columbianul James Rodriguez, dar nu l-a păstrat pe sud-american pe gazon tot meciul. Schimbat în minutul 72, decarul madrilenilor a reacționat nervos, lovind cu palma puternic în reclamele din spatele scaunelor.

 

Întrebat la conferința de presă de la finalul partidei despre gestul decarului său, Zidane nu a părut deloc deranjat de reacția lui James din partida cu Leganes.

 

"Nu am vorbit cu el, dar e normal ca un jucător să-și dorească să evolueze timp de 90 de minute. Sunt lucruri care se mai întâmplă, asta este. Eu n-am nimic împotriva lui James. Nu joacă atât de mult, e adevărat, dar muncește mult. A jucat bine în acest meci și sunt mulțumit. Îi înțeleg supărarea că a fost schimbat, dar am să continui să mă bazez pe el pentru că este un jucător important" a declarat antrenorul francez al lui Real Madrid.

 

 

James este clasat pe locul 2 în topul mijlocaşilor din La Liga cu cele mai multe pase decisive, în toate competiţiile (12), după colegul său, Toni Kroos (14). Înaintea duelului cu Leganes, James Rodriguez era doar al 16-lea din lotul lui Real Madrid în topul minutelor jucate pentru echipa din capitala Spaniei, cu 1316 minute petrecute pe gazon.

 

Deși Zidane a declarat în mai multe rânduri că James este un jucător pe care se bazează, foarte probabil decarul columbian va părăsi formația de pa Santiago Bernabeu la finalul acestei stagiuni. Conform informațiilor apărute în presa internațională, următoarea destinație a lui James ar urma să fie Premier League, acolo e dorit de Chelsea, Manchester City și Manchester United

 

80.000.000 de euro a plătit Real Madrid pentru James
103 meciuri a jucat James Rodriguez la sosirea la Real Madrid
31 de goluri a marcat columbianul pentru "galactici"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...