Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Jose Mourinho este motivul pentru care Mbappe nu va ajunge la Manchester United. Anunțul făcut azi

Recommended Posts

E0Cgdyyg.jpg

 

ylian Mbappe (18 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători din Europa, după sezonul de excepție pe care îl face în tricoul lui Monaco. Manchester United este unul dintre cluburile care îl urmăresc, dar The Independent anunță motivul pentru care acesta nu va ajunge pe Old Trafford.

 

”The Special One” nu are un renume în a lucra cu atacanții, lucru care se vede și la United, exemplu fiind chiar ultimul meci, cu Everton (1-1), atunci când, în pofida faptului că a fost condus până pe final, a preferat să nu îl introducă pe teren pe Anthony Martial.

 

Mourinho a mers pe mâna lui Jesse Lingard și Marouane Fellaini. Pe de altă parte, Marcus Rashford nu a mai înscris din luna septembrie, o altă problemă din atacul ”Diavolilor”.

 

 

Lista jucătorilor cu vârste mai mici de 23 de ani cu care Mourinho nu s-a înțeles cuprinde nume mari, precum Arjen Robben, Mario Balotelli, Mesut Ozil, Alvaro Morata, Romelu Lukaku sau Kevin De Bruyne.

 

Aflat la al doilea sezon în prima echipă a lui Monaco, Mbappe Lottin mai are contract până în 2019 cu trupa din Monte Carlo şi este evaluat la zece milioane de euro de transfermarkt.de. În cele 32 de meciuri jucate în actuala stagiune, Mbappe a marcat 19 goluri și a oferit 11 pase decisvie.

 

16 ani şi 347 de zile avea francezul când a debutat în prima echipă a lui Monaco, record absolut. Precedenta bornă fusese setată de Thierry Henry, acum 21 de ani.

 

El a marcat primul gol în tricoul alb-roşu la 17 ani şi 62 de zile, devenind cel mai tânăr marcator din istoria lui Monaco, record deţinut până atunci tot de Henry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...