Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primul transfer al verii pentru Pep! Englezii anunţă că City s-a înţeles cu un star al lui Arsenal

Recommended Posts

EqfStTWg.jpg

 

Alex Oxlade-Chamberlain s-ar fi înţeles deja cu Manchester City, transferul urmând a fi oficializat imediat ce actualul sezon se va fi încheiat.

 

Guardiola pregăteşte "noul City", după un prim sezon eşuat, în care titlul a reprezentat un obiectiv doar până în iarnă, iar Liga Campionilor un "vis interzis".

S-a vorbit în ultima perioadă despre sutele de milioane pe care Pep le va folosi pentru a-şi construi o trupă invincibilă, Messi sau Neymar fiind ţintele "de lux" ale catalanului.

 

Cel mai probabil cei doi vor fi extrem de greu de adus, astfel că oficialii "cetăţenilor" par să se fi înţeles deja cu un jucător al rivalei Arsenal. Extrem de apreciat şi de Wenger, Alex Oxlade-Chamberlain şi-a dat acordul să meargă la City, anunţă espn.co.uk.

 

 

Cu o viteză bună, Ox este un jucător extrem de versatil, putând juca atât în bandă, cât şi în centrul liniei de mijloc, aşa cum a fost folosit de Wenger în ultimele partide. Pep l-a ochit pe englezul de 23 de ani încă din 2014, când Bayern şi Arsenal s-au întâlnit în Ligă, iar acum mutarea pe Etihad e doar o chestiune de timp.

 

20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Oxlade-Chamberlain, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

5 goluri în 25 de partide a strâns mijlocaşul pentru naţionala Angliei. La Arsenal, el a adunat deja 124 de meciuri, în ciuda faptului că nu a avut niciodată statutul de senator de drept

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : ww.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...