Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Trei forțe din Anglia se luptă pentru un star al lui Monaco. Cifre mai bune decât Marcelo și Alaba

Recommended Posts

cs70uL9g.jpg

 

Pe lângă puștiul Mbappe, Monaco ar putea să mai vândă un jucător pe bani mulți. Este vorba de fundașul Benjamin Mendy, care a impresionat în acest sezon mai ales prin calitățile pe care le-a arătat pe faza de atac.

 

Apărătorul lui Monaco este dorit insistent în Premier League și ar putea să plece din Franța în această vară. Manchester United, Manchester City și Chelsea sunt pe urmele lui Mendy, potrivit celor de la Sky Sports.

 

Mendy, care va rata meciul de la Dortmund, din cauza unei accidentări, domină un podium inedit, în care este peste Marcelo și Alaba. Într-un top al assist-urilor fundașilor din primele 5 ligi ale Europei, plus UEFA Champions League, Mendy este pe primul loc, cu 8 pase decisive. Marcelo (Real) și Alaba (Bayern) au 7 assist-uri, respectiv 6.

 

I7pqxWvg.jpg

 

Monaco l-ar vinde pe Mendy în Anglia pentru aproximativ 26 de milioane de euro. Francezul de 22 de ani a ajuns în curtea lui Monaco în vara anului trecut, de la Marseille, pentru 13 milioane de euro. Atunci, Mendy a fost dorit și de Tottenham, Pochettino fiind acum mulțumit de variantele pe care le are la dispoziție: Danny Rose și Ben Davies.

 

Guardiola l-ar vrea pe Mendy ca înlocuitor al lui Clichy, în timp ce Conte vrea să aibă un lot cât mai bun înainte de revenirea în grupele UEFA Champions League.

 

21 de meciuri a bifat Mendy în acest sezon de Ligue 1. A fost titular de fiecare dată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...