Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Huntelaar pleacă după 7 ani de la Schalke. Ar putea reveni în Olanda

Recommended Posts

1Z0XeYag.jpg

 

Klaas-Jan Huntelaar o va părăsi pe Schalke la finalul acestui sezon, atunci când când îi expiră şi contractul cu gruparea din Bundesliga.

 

Huntelaar, 33 ani, a declarat că nu doreşte o prelungire de contract din cauză că în acest sezon a ajuns rezervă. Olandezul joacă din 2010 la Schalke, după ce a trecut pe la Ajax, Real Madrid şi AC Milan.

 

"Modul în care merg lucrurile la Schalke nu mă mulţumesc. Contractul meu expiră şi va acesta va fi ultimul meu an la Schalke", a declarat olandezul, care a strâns 76 selecţii şi 42 goluri pentru naţionala batavă.

 

 

La clubul german, atacantul olandez a disputat 230 meciuri şi a marcat 124 de goluri, devenind al doilea golgheter all-time la Schalke, după Klaus Fischer. În acest sezon, Huntelaar a avut probleme cu o accidentare, iar apoi antrenorul Markus Weinzierl l-a preferat pe Guido Burgstaller, transferat în mercato de iarnă.

 

Joi, Schalke o va înfrunta pe Ajax în sferturile UEFA Europa League, prilej cu care Huntelar va da piept cu echipa la care a evoluat între 2006 şi 2008.

De altfel, Huntelaar are șanse să revină în tricoul lui Ajax, din sezonul viitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...