Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Dani Alves, replică savuroasă înainte de duelul cu Barcelona, din Ligă: "Sigur le este dor de mine"

Recommended Posts

dDst80Cg.jpg

 

Liga Campionilor propune în această săptămână două confruntări de cinci stele, care pot fi oricând finale ale competiţiei: Juventus - Barcelona şi Bayern - Real.

 

Dani Alves, fost jucător al catalanilor, a vorbit înainte de confruntarea de la Torino despre disputa din această seară. El a dezvăluit totodată care au fost motivele din spatele plecării sale din Catalunya.

 

"Lucrurile nu mai erau la fel la club. Trecea timpul şi mereu arătau spre mine: Dani este cel care trebuie să plece, aşa că am obosit. Am decis să merg pe alt drum şi să încerc să fiu fericit în altă parte", a declarat Alves înaintea partidei tur din sferturile Ligii Campionilor Juventus - FC Barcelona.

 

 

Brazilianul este convins că după plecarea lui a rămas un gol pe Nou Camp.

 

"Sigur că le este dor de mine. Cred că mă apreciau nu doar din punct de vedere profesional, ci cum eram ca persoană pentru că făceam o atmosferă frumoasă, la fiecare meci făcea câte ceva diferit: un dans nou, o melodie nouă ... aduceam veselie în vestiar. Am vorbit cu ei şi mi-au spus că îmi simt lipsa şi în special le e dor de pofta mea de viaţă. Mi-au spus că nu e nimeni ca mine", a adăugat fostul jucător al Barcelonei.

 

Schimbarea Barcelonei cu Juventus a fost o provocare pentru Dani Alves. Brazilianul este mândru că a semnat cu echipa la care evoluează unii dintre cei mai buni apărători din fotbalul internaţional: Chiellini, Bonucci, dar şi portarul numărul 1: Buffon.

 

"În Italia campionatul este diferit, dar în acelaşi timp a fost o provocare, iar provocările m-au motivat mereu. Cred că am învăţat repede concepţiile lui Juventus. Eu mă consider o persoană inteligentă, care reuşeşte să evolueze fără să îşi piardă calităţile", a mai spus fundaşul.

 

În acest sezon Dani Alves a jucat de 16 ori pentru Juventus şi a marcat un gol. Echipa din Torino este lider în Seria A cu 77 de puncte, la 6 puncte distanţă de locul secund, ocupat de AS Roma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...